פרמיקסון. ביופסיה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרמיקסון. ביופסיה.
    אודי
    25/01/2009

בן 63, בריאותי תקינה, PSA מתנדנד בחמש שנים האחרונות בין 2.4 ל- 3.7 (עכשיו 3.3) ו- PSA F/T בין 17% ל- 31% (עכשיו 26%), בדיקה רקטלית תקינה, TRUS ללא ביופסיה ללא ממצא חשוד, ערמונית מוגדלת 50 סמ"ק עם הסתיידויות, כנראה גם דלקת ערמונית, ציפרודקס ואופלודקס שיפרו את הסימפטומים אך עדיין לויקוציטים מעטים בזרע. שאלותיי הן: 1. האם לקחת פרמיקסון וכמה והאם לשלב עם הפרמיקסון אנטיביוטיקות, איזה וכמה? 2. הוצעה לי ביופסית ערמונית, ומשביקשתי לשלב באותו הליך ביופסיה גם ביופסיה לזיהוי אנטיביוטיקה ספיציפית לזיהום שלי, נאמר לי שלא אפשרי, דבר שלא נראה לי הגיוני. היכן אוכל לבצע ביופסיה משולבת? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרמיקסון. ביופסיה.

הוספת תגובה

• פרמיקסון

פרופסור גיל בר-סלע
    26/01/2009

אודי שלום
    פרמיקסון הוא תכשיר המופק מעץ הדקל הננסי ויש לו השפעה מיטבה על הגדלה שפירה של הערמונית. בהחלט ניתן לקחת את התכשיר עם אנטיביוטיקות וככל הנראה לא פוגע ביעילותן.
    לגבי יתר השאלות- אין לי תשובה עליהן ומוטב שתתיעץ עם האורולוג המטפל. על סמך המידע שמסרת לא ראיתי סיבה לחשוב שאתה סובל מסרטן ערמונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת ותרבית נוזל ערמונית

אודי
    27/01/2009

מגוון התלונות (השתן השתפר אך עדיין, מיחושים והקרנתם פחתו אך עדיין, לויקוציטים בזרע ירדו אך עדיין) מעידים על דלקת. לא הצלחתי לקבל הפנייה לקופ"ח מכבי לתרבית נוזל ערמונית לזיהוי אנטיביוטיקה יעילה לחיידק הספציפי, האם אתה יכול להפנות אותי? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר, התוכל לענות לי? תודה.

אודי
    07/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו