PET אצל ילדה בת שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• PET אצל ילדה בת שנתיים
    יריב
    30/01/2009

שלום, לקרובת משפחה שלי התגלה סרטן מסוג PET במוח ולאחר ניתוח היא עוברת כימותרפיה אגרסיבית. רציתי לשאול האם יש טיפולים אלטרנטיביים שיכולים לעזור לתופעת הלוואי של 'הידבקות' הפה, והאם יש טיפולים אחרים שהייתם ממליצים במצבה וגילה. בנוסף רציתי לשאול מה דעתכם על שיטת באדווינג והאם נראה לכם שעקרונות תזונתיים, במיוחד הימנעות מסוכר הם בעלי השפעה על הסיכוי לחזרת הסרטן. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    PET אצל ילדה בת שנתיים

הוספת תגובה

• משלימה בילדים

פרופסור גיל בר-סלע
    31/01/2009

יריב שלום
    הטיפול בתופעות הלוואי אצל ילדים הוא מאד ספציפי וצריך להתייחס לכל בעיה שעולה, על פי התרשמות ההורים ובדיקת הילד החולה. אין לי המלצות כלליות, איני יודע מה היא אוכלת, מה השלב ההתפתחותי וכן הלאה. איני חושב ששיטת בודווין מתאימה לילדים. סוכר אינו מתאים לאדם המובגר ופוגע בבריאתו ביחס למכלול מחלות כורניות בינהן הסרטן, איני חושב שהפסקה מוחלטת של מתוק לילדה בת שנתיים הוא מעשה נכון. מתוק במידה הוא תמיד נכון.
    לא ברור לי למה כוונתך ב"הדבקות הפה", האם מדובר בפצעים? ניתן להעזר גם בחומרים טבעיים לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפואה משלימה בילדים

ד''ר שחר לב ארי
    31/01/2009

יריב שלום,
    רפואה משלימה יעילה לילדים חולי סרטן כוללת דיסיפלינות כגון דיקור סיני, שיאצו, מסאז, דמיון מודרך ומדיטציה.לא ברור לי מהי אותה הידבקות בפה. אם מדובר בפצעים ברירית הפה הרי ניתן להעזר בחומר ההומאופטי טרואמיל.

לגבי שיטת באדוויג, הרי שאין לגביה למיטב ידיעתי חומר מדעי מבוסס לגבי ילדים. כמובן שהפחתת ממתקים הינה מומלצת ביותר..

בברכת בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PET אצל ילדה בת שנתיים

יריב
    31/01/2009

תודה על התגובות, הכוונה ב'הידבקות הפה' הם פצעים בפה שמקשים על פתיחתו... אני מכיר את המשחה טראומיל...באיזו צורה משתמשים בטראומיל (במשחה או בדרך אחרת?) תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טראומיל

פרופסור גיל בר-סלע
    01/02/2009

לפצעים בפה יש להשתמש באמפולות לשתיה שאינן משווקות בארץ בצורה סדירה. כמו כן עלותן מאד גבוהה ולמרות המחקר שבוצע והראה תוצאות, מנסיוני עם ילדים ופצעים בפה לא נתרשמתי מתגובה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים בפה

ד''ר שחר לב ארי
    01/02/2009

יריב שלום,
    מנסיננו טרואמיל לעיתים עוזר ולכן כדאי לנסות. במידה ולא מסייע גם לדיקור סיני פוטאנצייל לסייע

בברכת בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

יריב
    01/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו