מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חום נמוך ושעול קלתה תה12/02/2009
שלום ד"ר גיל בר-סלע אני נזקקת שוב לעזרתך. יש לי חום נמוך כחודש וחצי.היה 37.5 בערב, ובבקר 37.2 עכשיו יש לי 37.3 בערב ובבקר37.1 וזאת אחרי טפול אנטיביוטי בעקבות ממצא של חידקים בתרבית שתן.( צמיחה של100.000) יש לי בנוסף שעול קל .ועל כן רופאת המשפחה הדואגת לי מאד החליטה לשלח אותי לctבית חזה. צלום הרנטגן היה תקין. יודעת אני שכל הלחץ הוא בגלל מחלת הרקע שהיתה. אתה יודע בדיוק מה היה לי ואולי רואה את פני הדברים בצורה שונה. האם יש צורך שאעשה c t בית חזה? רופאת המשפחה יודעת שאני מתכוונת להתייעץ אתך. מועד הבדיקה ביום ראשון. האם באמת יש צורך להבדק בבדיקה זו. אולי זה מיותר? אשמח מאד מאד לשמע דעתך. תודה תה תה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלונות
פרופסור גיל בר-סלע12/02/2009תה תה שלום
איני חושב שהתלונות שיכות למחלתך הבסיסית. אך, במידה שיש חום נמוך הנמשך כבר 6 שבועות בהחלט מוצדק לעבור בדיקת CT חזה. כמו כן כדאי לחזור על תרבית השתן, ייתכן שהטיפול האנטיביוטי עזר רק בצורה חלקית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תה תה12/02/2009תודה רבה לך ד"ר גיל בר-סלע. עזרת לי מאד תה תה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשריות לימפה
תה תה17/02/2009שלום ד"ר גיל בר -סלע קבלתי היום את תשובת ה ct בסריקת בית החזה נכתב בין היתר: נצפו קשריות לימפה בקוטר של עד כ- 12מ"מ באקסילות. בסכום כתוב בין היתר:קשריות קטנות באקסילות. מה המשמעות? תודה תה תה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקה
פרופסור גיל בר-סלע18/02/2009נראה תקין, ניתן להשלים על ידי בדיקת US לבתי השחי והשדיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ולחץ חדש
תה תה19/02/2009שלום ד"ר גיל בר סלע היום הייתי אצל רופא פנימי מומחה. בבדיקת השד המנותח בחלק העליון של הצלקת נמוש גוש רגיש מאד בקוטר 1 ס"מ. נאמר לי להתיעץ עם כירורג שד ועם הרופא האונקולוג המטפל כדי לדעת האם הממצא ידוע. הומלץ לי גם ממוגרפיה ואלטראסאונד. מועד הבקור אצלך הוא בעוד עשרה ימים. מחר אבקר כירורג שד. האם הממצא הכואב יכל להיות הצלקת? אני מנסה לצאת קצת מהלחץ אבל לא מצליחה במיוחד. תודה תה תה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצל האונקולוג המטפל בלבד
תה תה19/02/2009שוב שלום כירורגית השד אליה נשלחתי דחוף ע"י רופאת המשפחה, לא הבינה בכלל מדוע נשלחתי אליה. לדבריה , מי שכבר חלתה שייכת אך ורק לרופא האונקולוג המטפל. מצפה בחסר סבלנות לבקור המתוכנן אצלך באחד במרץ. תה תה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)