מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשיי שינה ועייפותאיילה21/02/2009
שלום רב, אני כעת 6 שבועות אחרי טיפולי כימותרפיה של 6 חדשים, עקב סרטן המעי הגס - ללא גרורות ואחרי ניתוח כמובן. במשך כל התקופה סבלתי מעייפות קשה ושעות שינה מרובות - 12-18, אבל לא טובות. לצערי התופעה לא נעלמה. התחלתי דיקור סיני לפני מספר שבועות שסה"כ, נעים לי, אבל לא שיפר לי בעיה זאת. מה אתם ממליצים לי? עלי לציין שאני צימחונית. בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
איילה22/02/2009אני רזה ועוסקת בפעילות גופנית קבועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשישות
פרופסור גיל בר-סלע22/02/2009איילה שלום
התמונה שנתת חלקית, אך הרושם שמדובר בתופעה של תשישות או חוסר שינה טובה אולי על רקע קשיים נפשיים?
נראה לי שטיפול אנתרופוסופי-הומאופטי יכול לעזור, אך אין לי תכשיר פלא לשלוף מהתאור שמסרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להוסיף פרטים לתמונה, איזה?
איילה22/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופסור גיל בר-סלע23/02/2009איילה שלום
ככלל לא נראה לי יעוץ פרטני דרך המייל, כיוון שחלק מהשאלות הן אישיות. אך בכל מקרה צריך לעבור בדיקות דם כלליות כולל תפקודי בלוטת התריס, B-12 , חומצה פולית, ברזל.
לא ברורה לי התמונה של שינה מעל 12 שעות ופעילות גופנית מצד שני. לא ציינת גיל, משפחה, עיסוק, מצב מחלה בניתוח, שינה לפני כן, תרופות נוספות, מצב נפשי וכן הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, כשיתאפשר לי אבוא לבקר בהרדוף
איילה24/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשיי שינה ועייפות
ד''ר שחר לב ארי27/02/2009איילה שלום,
לגבי העייפות ראשית כדאי לבדוק את הפרמטרים הרפואיים, למשל את תמונת הדם - האם יש ירידה בהמוגלובין היכולה לגרום לחולשה. איכות השינה ומצב התודעה אליו נכנסים לשינה הינו גורם חשוב ביותר לגבי התשישות שאת מתארת וישנם טכניקות פשוטות של מדיטציה היכולות לסייע למצבך
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אני עובדת על זה
איילה27/02/2009תמונת הדם בסדר, נעזרת בכדורי ברזל. עוסקת בפעילות גופנית, בשעות העירות, אבל ההתשה הפיזית לא משפרת את השינה/ההירדמות; גם לא משהוא בסגנון דמיון מודרך. נכון שהשינה מעולם לא היתה הצד החזק שלי(-: אבל עם 4-5 שעות תיפקדתי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינה
ד''ר שחר לב ארי05/03/2009איילה שלום,
אם דמיון מודרך לא מסייע לך הייתה מנסה טכניקת מדיטציה. אחת היעילות שניתן ללמוד בקלות הינה התבוננות בנשימה לכ- 15 דקות עם או בלי מוזיקה.
בברכת בריאות ושינה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)