טרום סרטן השד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרום סרטן השד
    איריס
    25/02/2009

עברתי בדיקת ביופסיה והתגלה לי טרום-סרטן מסוג carcinoma. הגוד לא היה לפני שנה והוא קטן (הכירוגית התפלאה שהוא נשלח לביופסיה מאחר והוא נראה כמו פוליפ קטן). נאמר לי ששולחים להקרנות לאחר הניתוח למרות שמדובר בטרום-סרטן. רציתי לשמוע את דעתכם ולקבל המלצה לאונקולוג/ית שמשלב רפואה משלימה. חשוב לי טיפול לא אגרסיבי מאחר שאני יודעת שלמרות הנאמר הקרנה אינה מקומית והיא משפיעה על כל הגוף. תודה איריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טרום סרטן השד

הוספת תגובה

• טרום סרטן

פרופסור גיל בר-סלע
    25/02/2009

איריס שלום
    אני מניח שמדובר על ממצא בשד. הטיפול ניתוח וקרינה , במצבים מסוימים מומלץ טיפול תרופתי בטמוקסיפן.
    בהתאם לגילך וסיפור משפחתי מומלץ לבדוק נשאות גנטית
    רפואה משלימה: אורח חיים בריא, תזונה נכונה ופעילות גופנית בהחלט יעזרו למניעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן טרום שד

ד''ר שחר לב ארי
    27/02/2009

איריס שלום,
    ישנם כמה מרכזים רפואיים שמשלבים כיום רפואה משלימה בתוך הטיפול האונקולוגי כאשר שנים מתוכם הינם המרכז הרפואי תל-אביב (איכילוב) ובית חולים בלינסון. אם יש לך ספק לגבי אפשרויות שונות בטיפול הקונבציונלי חשוב לדעת שיש לך זכות להשתתפות הקופות בחוות דעת שניה.
    כמו כן הייתי ממליץ לך לעיין בשני ספרים חשובים בנושא "לא לסרטן" ו- "הסרטן כנקודת מפנה"

בברכת בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו