מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טרום סרטן השדאיריס25/02/2009
עברתי בדיקת ביופסיה והתגלה לי טרום-סרטן מסוג carcinoma. הגוד לא היה לפני שנה והוא קטן (הכירוגית התפלאה שהוא נשלח לביופסיה מאחר והוא נראה כמו פוליפ קטן). נאמר לי ששולחים להקרנות לאחר הניתוח למרות שמדובר בטרום-סרטן. רציתי לשמוע את דעתכם ולקבל המלצה לאונקולוג/ית שמשלב רפואה משלימה. חשוב לי טיפול לא אגרסיבי מאחר שאני יודעת שלמרות הנאמר הקרנה אינה מקומית והיא משפיעה על כל הגוף. תודה איריס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרום סרטן
פרופסור גיל בר-סלע25/02/2009איריס שלום
אני מניח שמדובר על ממצא בשד. הטיפול ניתוח וקרינה , במצבים מסוימים מומלץ טיפול תרופתי בטמוקסיפן.
בהתאם לגילך וסיפור משפחתי מומלץ לבדוק נשאות גנטית
רפואה משלימה: אורח חיים בריא, תזונה נכונה ופעילות גופנית בהחלט יעזרו למניעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן טרום שד
ד''ר שחר לב ארי27/02/2009איריס שלום,
ישנם כמה מרכזים רפואיים שמשלבים כיום רפואה משלימה בתוך הטיפול האונקולוגי כאשר שנים מתוכם הינם המרכז הרפואי תל-אביב (איכילוב) ובית חולים בלינסון. אם יש לך ספק לגבי אפשרויות שונות בטיפול הקונבציונלי חשוב לדעת שיש לך זכות להשתתפות הקופות בחוות דעת שניה.
כמו כן הייתי ממליץ לך לעיין בשני ספרים חשובים בנושא "לא לסרטן" ו- "הסרטן כנקודת מפנה"
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)