מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקת סיטיאלעד17/03/2009
CT חזה בטן ואגן הבדיקה בוצעה עם הזרקה דינמית של חומר ניגוד תוך ורידי בשיטנ ספירלית. ניתן חומר ניגוד בשתיה. מ.א כריתת גוש בלב . אין עדות לבלוטות מוגדלות במדיאסטינום או בתי השחי. אוורור הריאות תקין. הכבד כיס המרה הלבלב הטחול הכליות והאדרנלים בגדר תקין. לא נראות בלוטות לימפה רטרופריטונאליות ומזנטריאליות מוגדלות. אין פתולוגיה גסה של דרכי העיכול. כלי הדם הגדולים ללא ממצא משמעותי. נגע ליטי וסקלרוזיס בגוף חוליה T12 , וסקלרוזיס בכנף האיליום משמאל ובאצטבולום מימין ללא שינוי . סקירת האגן הקטן בגדר תקין. בסיכום פיזור משני גרמי ללא שינוי תודה מראש אלעד מטופל שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופסור גיל בר-סלע17/03/2009אלעד שלום
נראה לי בסדר גמור וניתן להמשיך במעקב ומתן ארדיה ללא שינוי. תגיע לביקורת מתוכננת לצורך בדיקה והכנת בדיקות לביקורת הבאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שאלה(תוצאות מיפוי עצם)
אלעד18/03/2009בוצע מיפוי עצם+spect + ש24 סטטי לאחר הזרקה תוך ורידית של MCI 25-99M TC MDF המיפוי כלל את כל השלד במיפוי: בהשוואה למיפוי קודם 02\2008 הקיטה ברמוס פוביס העליון משמאל ובאיצטובולום מימין ירדו בשטח ובעוצמה. קליטה מוגברת חדשה ב-LT SACROLLIAC JOINT ובאספקט הלטרלי ימני של גוף חוליה T12 . אי סדירות חדשה בקליטה המנובריום. קליטה קלה באספקט הפרוקסימלי של גוף הסטרנום. אותה קליטה קלה סימטרית באיזור אינטרטרונטרי בשני הפמורים. לסיכום: יתכן הטבה קלה בקליטה באצטבולום הימני וברמוס פוביס העליון משמאל. קליטה חדשה ב- LT SACROLLIAC JOINT T12 ויתן בסטרנום כפי שמתואר לעיל - ומציעים קורציה רנטגנית לאיזורים החדשים הנ"ל יתר הממצאים ללא שינוי. אז ככה השאלה שלי היא קודם כל מה זה אומר? דבר שני המיפוי הזה הושווה למיפוי לפני שנה וחודשיים מאז היו לי לא מעט שינויים בעצמות בגלל זה הוא ציין כביכול קליטה חדשה ב-T12 כי היא בעצם לא חדשה ראינו אותה בתוצאות הסיטי הקודמים האם הבנתי נכון? תודה מראש אעד תודה שוב אלעד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שאלה(תוצאות מיפוי עצם)
אלעד18/03/2009בוצע מיפוי עצם+spect + ש24 סטטי לאחר הזרקה תוך ורידית של MCI 25-99M TC MDF המיפוי כלל את כל השלד במיפוי: בהשוואה למיפוי קודם 02\2008 הקיטה ברמוס פוביס העליון משמאל ובאיצטובולום מימין ירדו בשטח ובעוצמה. קליטה מוגברת חדשה ב-LT SACROLLIAC JOINT ובאספקט הלטרלי ימני של גוף חוליה T12 . אי סדירות חדשה בקליטה המנובריום. קליטה קלה באספקט הפרוקסימלי של גוף הסטרנום. אותה קליטה קלה סימטרית באיזור אינטרטרונטרי בשני הפמורים. לסיכום: יתכן הטבה קלה בקליטה באצטבולום הימני וברמוס פוביס העליון משמאל. קליטה חדשה ב- LT SACROLLIAC JOINT T12 ויתן בסטרנום כפי שמתואר לעיל - ומציעים קורציה רנטגנית לאיזורים החדשים הנ"ל יתר הממצאים ללא שינוי. אז ככה השאלה שלי היא קודם כל מה זה אומר? דבר שני המיפוי הזה הושווה למיפוי לפני שנה וחודשיים מאז היו לי לא מעט שינויים בעצמות בגלל זה הוא ציין כביכול קליטה חדשה ב-T12 כי היא בעצם לא חדשה ראינו אותה בתוצאות הסיטי הקודמים האם הבנתי נכון? תודה מראש אלעד תודה שוב אלעד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופסור גיל בר-סלע18/03/2009אלעד שלום
באופן כללי נראה לי שאתה צודק. תשובה מלאה ומוסמכת יותר כאשר אראה אותך בביקורת עם כל הצילומים ואוכל להסתכל ולהתיחס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי המון תודה נתראה מחר בביקורת
אלעד18/03/2009אוקי המון תודה נתראה מחר בביקורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)