טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביום חמישי שעבר , עברה אמא שלי בדיקה של ביופסיה , לאחר שבצילום הסי טי התגלה גידול בזנב הלבלב. נאמר לנו שיהיו תשובות תוך 10 ימים , כשצילצלתי לבדוק הודיעו לי שהתשובות יגיעו עד - חודש . האים זה הגיוני , הרי הגידול נימצא במקום בעיתי ביותר על פי מה שקראתי בזמן האחרון . יש לציין שאימא שלי מטופלת במחלקה האונקולוגית של בית החולים לאחר שעברה ניתוח בשד כתוצאה מסרטן בשד. אשמח לקבל תשובה מהירה , כי אנחנו בלחץ נוראי . תודה, רחל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רחל שלום נשמע לי לא סביר. כדאי לדבר אם האונקולוג שמטפל באימך ואני בטוח שהוא יוכל לבדוק את הענין עם הפתולוג הרלוונטי. יש לציין שבדרך כלל נדרש 7-10 ימים לעיבוד החומר הפתולוגי והשלמת צביעות על מנת להגיע לאבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים