מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובות ביופסיה מהלבלברחל09/04/2009
בהמשך לפניתי , נלקחה לאמא שלי בדיקת ביופסיה מהלבלב. התשובה שקיבלנו מרופאת המשפחה בלתי מובנת היא לא ידעה לתת לנו תשובות ,( כן , לא , מה קורה ). מה שכתוב בתופס תשובה לבדיקה :נלקח בדיקה מזנב הלבלב.
7 משטחים.
אבחנה : קבוצות פפילריים של אפיתל דוקטלי ללא אטיפיה. מספר רב של תאים קשקשיים יתכן מטפלסטיים גרנולוציטים מאקרופגים וקולונוס של בקטריה.
עוד נאמר לחזור על c.t עם חומר ובדיקות של תיפקודי כבד.
יש לי בעיה עם התשובה של רופאת המשפחה , אני חושבת שהיא לא ידעה לקרוא את התשובה . זה לא נעים להגיד כך על רופאת המשפחה אבל , אני שוקלת לפנות לרופא פרטי שמתמחה בעינין.
אשמח לקבל ממך תשובה גם עם היא קשה או לא נעימה .
אני רוצה לציין שאמי עברה כריתה חלקית של השד עם בלוטות לפני 5 שנים.
תודה . רחל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופסור גיל בר-סלע09/04/2009רחל שלום
התשובה לא מראה גידול אך מחייבת המשך ברור. התחלת התשובה מתייחסת לתאי הלבלב שנראים תקינים. תאים קשקשיים וייתכן עם מטפלזיה (שלב של חלוקת יתר של תאים) הוא החלק הלא תקין של התשובה, אך לא בהכרח סרטן . המצב בכללותו והמשך הברור צריך להעשות מכלל הנתונים שברקע (הדמיה, סמני סרטן, עבר של סרטן שד וכדומה). ייתכן שיהיה צורך בביופסיה נוספת אם מדובר בממצא יחיד אולי באופן אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבלב
רחל09/04/2009תודה על תשובתך המהירה.
האים כדאי ללכת לרופא פרטי להמשך מהיר של הבדיקות והברורים או לחכות לקופת חולים ול"קצב" שלהם.
תודה
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופסור גיל בר-סלע10/04/2009רחל שלום
איני יודע איפה את או אימך גרות. בדרך כלל קצב הטיפול במחלקות האונקולוגיות הוא מהיר בהקשר של הזמנת הבדיקות. הבדיקות עוברות אישורי קופה ותורים שלעיתים לוקחים זמן ושם פניה לרופא פרטי לא תעזור.
במידה ויש סימני שאלה לגבי סוג הברור, מה הבדיקות וסדר עדיפיות ואינך מקבלת תשובות יש מקום לפניה לרופא נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)