מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן בלוטות לימפה...טל13/08/2007
שלום,
לאמא שלי גילו את סרטן בלוטות הלימפה לפני כ - 8 שנים 3 שנים היא לא אמרה לאף אחד ולאחר 3 שנים החליתה להתאשפז ולטפל במחלה. כשהיא הגיעה לביה"ח לראשונה היא הגיעה במצב מאוד לא טוב ועברה כימותראפיה (שבאמת נתנה לה שקט כשנה וחצי). לאחר אותה תקופה שוב חזרה המחלה ובצורה הרבה יותר אגרסיבית ולכן היא קבלה טיפול מאוד אגרסיבי, לאחר הטיפול הרופא המליץ על השתלת מח עצם מעצמה והיא עברה תקופה מאוד קשה בעקבות התהליך בתל השומר. היום לאחר 5 חודשים מיום ההשתלה המחלה חזרה בצורה מפלצתית (סליחה אבל אני לא יכולה להגדיר אותה אחרת) .. היא שוב מלאה בבלוטות בכל חלקי הגוף , הבלוטות מאוד גדולות ברמה כזו שאפשר להבחין בהן בקלות... הרופא המליץ על תרופה בשם "זבלין" אך לצערינו היא לא יכולה לעבור טיפול זה בגלל לימפוציטים מאוד מאוד נמוכים.
הרופא המליץ מחר לאשפז אותה לטיפול כימו "קל" יותר ממה שקבלה עד עכשיו.. אך אני חייבת לציין כי הוא לא נשמע אופטימי. רציתי מאוד לדעת מה דעתך בנושא. אשמח לקבל תשובה. טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימפומה-המשך טיפול
פרופסור גיל בר-סלע15/08/2007טל שלום
מתוך התאור שלך אני מניח שלאמך היתה בתחילה לימפומה מדרגת ממאירות נמוכה שהשתנת לסוג לימפומה מדרגת ממאירות גבוהה וטיפול במחלה חוזרת באמצעות מנות כימותרפיה גבוהות והחזר תאי אב נכשל. עדיין מחלת הלימפומה רגישה לטיפולים כימותרפיים ויש סיכוי שיושגו הפוגות עם טיפולים נוספים. רפואה משלימה בהחלט יכולה לתרום לשיפור איכות החיים במצב זה ודרך כך אף לשפר את מצב אמך. הסיכוי של רפואה משלימה להשפיע גדול יותר כאשר המחלה פחות סוערת, אך בכל זאת כדאי לנסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)