איך אני יכולה לעזור לגוף שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אני יכולה לעזור לגוף שלי
    מיטל
    10/05/2009

שלום דר גיל, שמי מיטל ואני בת 34 היה לי גוש בשד וגרורה בלימפה שהסירו בניתוח משמר, כרגע אני נקייה....ולצער מיום חמישי הקרוב אני נכנסת למועדון מיץ פטל ( כימוטרפיה - בגלל צבעה....).
    בחודש האחרון אני משתדלת לאכול רק אורגני, לא נוגעת בבשר ומעט מאוד בחלב.
    בעיקר אני אוכלת פחמימות מורכבות , קטניות , ירקות וקצת ביצים וכל זאת בתקווה שהגוף יהיה מוכן לכימו. אני משלבת גם הילינג. האונקולוגית שלי (בן ברוך) לא מאשרת לי לקחת תוספי מזון חשבתי שכך אוכל להגן על הגוף שלי. מה עוד אני יכולה לעשות כדי לשמור עליו?????? ברור לי שאחרי הכל אני הולכת לניקוי באמירים.... אבל עד אז..... האם עכשיו יש לי עוד מה לעשות, לפני יום חמישי?????
    תודה, מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

פרופסור גיל בר-סלע
    10/05/2009

מיטל שלום
    מבחינת תזונה נראה שאת בהחלט בכיוון הנכון, למרות שאם במהלך הטיפולים לא תרגישי טוב ותתקשי לאכול או שיהיו בעיות הקשורות לבטן- כדאי לשחרר את נושא התזונה ולחזור אליו בסיום הטיפולים.
    טיפולים תומכים שאינם תרופות בהחלט מומלצים- קימות גישות רבות ואם את מסתדרת טוב עם הילינג הרי זה טוב.
    לגבי אפשריות נוספות- טיפול במיצוי דיבקון הוכיח את עצמו כטיפול תומך טוב בזמן כימותרפיה בעיקר בנשים עם סרטן שד- גם במאמרי סקירה באיכות גבוהה בספרות המדעית המקובלת. כמו כן תרופות אנתרופוסופיות שאינן תוספי מזון או ויטמינים בהחלט יכולים לעזור בשיפור ומניעה של תופעות לוואי או מצבים נלווים במחלת סרטן- טיפול זה מותאם אישית, כך שלא ניתן לתת לך המלצה כללית באתר.
    בהצלחה עם הטיפולים- בדרך כלל לאחר הטיפול הראשון, כאשר רואים שהשד לא נורא כל כך רמת החשש פוחתת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיבקון לבן

אור
    03/06/2009

האם לטפל רק בזמן כימותרפיה? האם עשוי לרפא או להקל על החולה בסרטן מתקדם?
    מהן תופעות הלוואי שלו? כיצד מקבלים אותו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיבקון לבן

פרופסור גיל בר-סלע
    04/06/2009

על פי הגישה האנתרופוסופית הטיפול הוא לטווח ארוך של שנים וכך גם נבדק בחלק מהמחקרים, בוודאי שאם מדובר במחלה גרורתית. ההחלטה היא בדרך כלל ביבי המטופל. מרבית האנשים ממשיכים בטיפול.
    הטיפול נלקח בזריקות תת-עוריות, תופעת לוואי תליות מינון היא תגובה מקומית באזור הזריקה- המטאת תגובה חיסונית. כמו כן במינון גבוה מעלה את חום הגוף.
    הטיפול מחייב מעקב רפואי והזריקות ניתנות על פי מרשם רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספים וכמותרפיה

ד''ר שחר לב ארי
    11/05/2009

מיטל שלום,
    ישנם מחקרים קליניים של תוספים שנבדקו יחד עם כמותרפיה באופן ספציפי. פעמים רבות מכיוון שאין זה תחום המומחיות של אונקולוגים רבים, הם אוסרים באופן גורף על שילובים כלשהם. מנסיון מטופלים רבים שהגיעו אלי וקיבלו המלצה ספציפית מגובה במחקר מדעי מתאים, בהחלט ניתן היה להשיג שיתוף פעולה עם האונקולוגים.

בברכת בריאותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו