מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אני יכולה לעזור לגוף שלימיטל10/05/2009
שלום דר גיל, שמי מיטל ואני בת 34 היה לי גוש בשד וגרורה בלימפה שהסירו בניתוח משמר, כרגע אני נקייה....ולצער מיום חמישי הקרוב אני נכנסת למועדון מיץ פטל ( כימוטרפיה - בגלל צבעה....).
בחודש האחרון אני משתדלת לאכול רק אורגני, לא נוגעת בבשר ומעט מאוד בחלב.
בעיקר אני אוכלת פחמימות מורכבות , קטניות , ירקות וקצת ביצים וכל זאת בתקווה שהגוף יהיה מוכן לכימו. אני משלבת גם הילינג. האונקולוגית שלי (בן ברוך) לא מאשרת לי לקחת תוספי מזון חשבתי שכך אוכל להגן על הגוף שלי. מה עוד אני יכולה לעשות כדי לשמור עליו?????? ברור לי שאחרי הכל אני הולכת לניקוי באמירים.... אבל עד אז..... האם עכשיו יש לי עוד מה לעשות, לפני יום חמישי?????
תודה, מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופסור גיל בר-סלע10/05/2009מיטל שלום
מבחינת תזונה נראה שאת בהחלט בכיוון הנכון, למרות שאם במהלך הטיפולים לא תרגישי טוב ותתקשי לאכול או שיהיו בעיות הקשורות לבטן- כדאי לשחרר את נושא התזונה ולחזור אליו בסיום הטיפולים.
טיפולים תומכים שאינם תרופות בהחלט מומלצים- קימות גישות רבות ואם את מסתדרת טוב עם הילינג הרי זה טוב.
לגבי אפשריות נוספות- טיפול במיצוי דיבקון הוכיח את עצמו כטיפול תומך טוב בזמן כימותרפיה בעיקר בנשים עם סרטן שד- גם במאמרי סקירה באיכות גבוהה בספרות המדעית המקובלת. כמו כן תרופות אנתרופוסופיות שאינן תוספי מזון או ויטמינים בהחלט יכולים לעזור בשיפור ומניעה של תופעות לוואי או מצבים נלווים במחלת סרטן- טיפול זה מותאם אישית, כך שלא ניתן לתת לך המלצה כללית באתר.
בהצלחה עם הטיפולים- בדרך כלל לאחר הטיפול הראשון, כאשר רואים שהשד לא נורא כל כך רמת החשש פוחתת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיבקון לבן
אור03/06/2009האם לטפל רק בזמן כימותרפיה? האם עשוי לרפא או להקל על החולה בסרטן מתקדם?
מהן תופעות הלוואי שלו? כיצד מקבלים אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיבקון לבן
פרופסור גיל בר-סלע04/06/2009על פי הגישה האנתרופוסופית הטיפול הוא לטווח ארוך של שנים וכך גם נבדק בחלק מהמחקרים, בוודאי שאם מדובר במחלה גרורתית. ההחלטה היא בדרך כלל ביבי המטופל. מרבית האנשים ממשיכים בטיפול.
הטיפול נלקח בזריקות תת-עוריות, תופעת לוואי תליות מינון היא תגובה מקומית באזור הזריקה- המטאת תגובה חיסונית. כמו כן במינון גבוה מעלה את חום הגוף.
הטיפול מחייב מעקב רפואי והזריקות ניתנות על פי מרשם רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספים וכמותרפיה
ד''ר שחר לב ארי11/05/2009מיטל שלום,
ישנם מחקרים קליניים של תוספים שנבדקו יחד עם כמותרפיה באופן ספציפי. פעמים רבות מכיוון שאין זה תחום המומחיות של אונקולוגים רבים, הם אוסרים באופן גורף על שילובים כלשהם. מנסיון מטופלים רבים שהגיעו אלי וקיבלו המלצה ספציפית מגובה במחקר מדעי מתאים, בהחלט ניתן היה להשיג שיתוף פעולה עם האונקולוגים.
בברכת בריאותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)