מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץ לטיפולרינה20/08/2007
אני בת 52 לאחר שנתיים חזר לי סרטן בשד INV DUCT CA שגם התפשט לריאות.
יש לציין שאני נשאית BRAC 1
הומלץ לפני 4 אפשרויות טיפול ע"י האונקולוגית ואני אמורה להחליט. אין לי מספיק ידע לדעת מה הטיפול המתאים לי:
ההמלצות הן:
* TAXOTERE IV כל 3 שבועות
או *TAXOL IV פעם בשבוע
או *POXELODA
או* TAXOTERE +XELODA.
מה הטיפול המומלץ ביותר? איך והאם ניתן לשלב טיפולים כגון היפותרמיה? האם יש מקור נוסף לפורם שגם אוכל להיעזר בו.- אשמח גם לשמוע מנשים שעברו מצב דומה.
רינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה טיפולית בסרטן השד
פרופסור גיל בר-סלע20/08/2007רינה שלום
הנתונים שמסרת מאד חלקיים כך שקשה לתת המלצה. חסרים נתונים על הגידול- קולטנים להורמונים ו-HER2 ונתונים על מצבך הכללי. לגבי האפשרויות שכתבת כולן טובות. השילוב של קסלודה וטקסוטר בד"כ ניתן במחלה סוערת כיוון שיש תגובה מהירה של הקטנת המחלה אך יש יותר תופעות לוואי. ייתכן ואת מתאימה למחקר שמשלב תרופות דוגמת טקסול או טקסוטר עם תרופה ביולוגית אווסטין. כדאי לך לברר עם הרופא המטפל בך.
אין צורך בטיפולים של היפרתרמיה במצבך, הם לא יתרמו. ניתן להעזר בטכניקות של רפואה משלימה ותכשירים דוגמת MISTELETOE ונוספים להפחתת תופעות הלוואי ושיפור מצבך הכללי בזמן הטיפולים. מאמרים בעברית ניתן למצוא דרך אתר הקישור של מרפאת הרדוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)