ייעוץ לטיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ לטיפול
    רינה
    20/08/2007

אני בת 52 לאחר שנתיים חזר לי סרטן בשד INV DUCT CA שגם התפשט לריאות.
    יש לציין שאני נשאית BRAC 1

הומלץ לפני 4 אפשרויות טיפול ע"י האונקולוגית ואני אמורה להחליט. אין לי מספיק ידע לדעת מה הטיפול המתאים לי:
    ההמלצות הן:
    * TAXOTERE IV כל 3 שבועות
    או *TAXOL IV פעם בשבוע
    או *POXELODA
    או* TAXOTERE +XELODA.

מה הטיפול המומלץ ביותר? איך והאם ניתן לשלב טיפולים כגון היפותרמיה? האם יש מקור נוסף לפורם שגם אוכל להיעזר בו.- אשמח גם לשמוע מנשים שעברו מצב דומה.
    רינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ לטיפול

הוספת תגובה

• המלצה טיפולית בסרטן השד

פרופסור גיל בר-סלע
    20/08/2007

רינה שלום
    הנתונים שמסרת מאד חלקיים כך שקשה לתת המלצה. חסרים נתונים על הגידול- קולטנים להורמונים ו-HER2 ונתונים על מצבך הכללי. לגבי האפשרויות שכתבת כולן טובות. השילוב של קסלודה וטקסוטר בד"כ ניתן במחלה סוערת כיוון שיש תגובה מהירה של הקטנת המחלה אך יש יותר תופעות לוואי. ייתכן ואת מתאימה למחקר שמשלב תרופות דוגמת טקסול או טקסוטר עם תרופה ביולוגית אווסטין. כדאי לך לברר עם הרופא המטפל בך.
    אין צורך בטיפולים של היפרתרמיה במצבך, הם לא יתרמו. ניתן להעזר בטכניקות של רפואה משלימה ותכשירים דוגמת MISTELETOE ונוספים להפחתת תופעות הלוואי ושיפור מצבך הכללי בזמן הטיפולים. מאמרים בעברית ניתן למצוא דרך אתר הקישור של מרפאת הרדוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו