מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור ותוספיםיונה23/08/2007
אני אתחיל טיפולים בעוד כשבוע למניעת סרטן המעי הגס לאחר ניתוח. אשמח לשמוע האם לקיחת תוספי מזון או הקפדה על מזונות שונים ויטמים וכד' מומלצת. כמו כן אני שוקלת ללכת לדיקור במקביל לכימו ורציתי לשמוע מנסיונם של אחרי וכמובן מנסיונך
תודה מראש, יונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור ותוספים
פרופסור גיל בר-סלע23/08/2007יונה שלום
תזונה משפיעה על סרטן המעי הגס וכפי שהיא משפיעה על הופעת הסרטן יש להניח שהיא משפיעה גם על מניעת חזרתו, כך שלתזונה נכונה יש חשיבות רבה. תזונה פועלת לטווח הארוך ולכן, כיוון שהנך לפני טיפולים כימותרפיים אשר להם לעיתים השפעה רבה על מערכת העיכול של כאבי בטן הפרעה ביציאות לכיוון שלשול או עצירות הייתי מחכה מעט לפני שאת עושה שינויים דרסטיים על מנת לראות איך את מרגישה. במידה שיש בעיות כדאי לכוון את התזונה לפתרון הבעיות שצצות ורק בשלב מאוחר יותר ליצור תוכנית תזונה כוללת.
במידה ואת במצב כללי טוב, אין צורך בתוספי ויטמינים . ניתן לקחת תוסף כללי אשר הנו מאוזן מבחינת ויטמינים ומינרלים ללא כמיות גבוהות מהם.
לגבי דיקור, את צרכה לשאול את עצמך במה את רוצה לטפל באמצעות הדיקור, אם יש בעיות ספצפיות הדיקור יכול לעזור ואין שום בעיה לקבלו בזמן טיפולים. אם אין סיבה ספציפית לא בטוח שתורם.
בהצלחה בטיפולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)