מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דבקון לטיפול בגוש בשד שנראה שפירעדי02/07/2009
שלום רב,
אשמח לדעת האם הייתם ממליצים על שימוש בדבקון עבור גוש בשד שע"פ ביופסית מחט נראה שפיר , אך גדל בקצב איטי וכבר עבר את ה3 ס"מ .האם על-פי הידע שלכם זה יכול לעצור את גדילת הגוש ולמנוע את הצורך בהוצאה ניתוחית שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופסור גיל בר-סלע02/07/2009הילה שלום
מה תשובת הביופסיה? גוש שגדל- ייתכן והביופסיה לא משקפת בדיוק את מה שקורה בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות הביופסיה
עדי05/07/2009עשיתי רק ביופסית מחט (ניקור ב2 נקודות של הגוש) וע"פ ביופסיה זו הגוש נראה שפיר.
כמו-כן הוא נמוש כשפיר ויש לציין שהוא קיים כבר 3 שנים ועל-פני תקופה זו גדל "רק" ב0.7 סנטימטרים....
מה היית מציע לי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופסור גיל בר-סלע06/07/2009הילה שלום
קשה ונראה לי לא נכון לייעץ דרך מייל אם לעשות ניתוח או לא מבלי שבדקתי.
לגבי ויסקום וממצאים שפירים- אם החלטת לא לעבור ניתוח בהחלט ניתן לנסות, אך צריך להזריק קרוב לגוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה נחשב מספיק קרוב לגוש?
עדי08/07/2009האם חייבים בשד או אפשר בבטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופסור גיל בר-סלע08/07/2009במידה שהנסיון הוא להקטין את הגוש הזריקות צרכיחות להינתן בשד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. עוד כמה בקשות להבהרות,בבקשה
עדי09/07/2009תודה על המענה המהיר והמפורט.
אודה לך אם תוכל להבהיר לי :
- מה הסיכונים בהזרקה ישירות לשד ?
- האם הזרקה לבטן אפקטיבית לעצירת הגידול או שאפילו זה לא?
- האם תוכל להפנות אותי או להמליץ על רופאים המטפלים בויסקום בהזרקות ישירות לשד באזור המרכז?
בתודה מראש,
הילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופסור גיל בר-סלע09/07/2009הילה שלום
1) אין סיכון מיוחד בהזרקה באזור השד, הרקמה היא אותה רקמה של תת-עור, יכולה להיות תגובה מקומית
2)הזרקה לבטן גורמת להפעלת מערכת החיסון- האם הדבר ישפיע על גוש שפיר- אני בספק
3) איני מכיר רופאים העובדים עם התכשיר במרכז. את או אדם אחר יכולים לבצע את הזריקות לא דורש מיומנות מיוחדת- מלבד להראות בפעם הראושנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אתה מטפל בויסקום ? היכן?
עדי12/07/2009תודה, גיל.
האם אתה מטפל בעצמך בויסקום ויכול להדגים כיצד להזריק לשד?
האם אתה מקבל גם במרכז התחדשות לצורך כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופסור גיל בר-סלע12/07/2009יש לפנות למרפאה בקיבוץ הרדוף, אני עובד שם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)