מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גידול ממאיר בעוריורם26/08/2007
בבדיקה שגרתית אצל רופא עור התגלה אצלי גידול ממאיר שהוסר ובגלל שזה התגלה בשלב מוקדם - הכל בסדר. בכל זאת, אני פוחד שפעם הבאה זה לא יהיה ככה, אני בהיר מאוד ויש לי נמשים ונקודות חן. חוץ מלהזהר מהשמש, מה עוד אני יכול לעשות כדי שלא יהיה לי גידול ממאיר בעור עוד פעם? כל כמה זמן היית ממליץ לאדם כמוני ללכת לבדיקות? יש עוד בדיקות חוץ מהליכה לרופא עור שכדאי לי לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה מפני סרטן העור
פרופסור גיל בר-סלע27/08/2007יורם שלום
בפניה לא ציינת איזה סוג סרטן היה לך, כמובן שיש לכך חשיבות. הסוג המסוכן הנו מלנומה ולאחר הסרתו דרוש גם מעקב אונקולוגי. סוגים אחרים דוגמת סרטן קשקשי או בזאלי בד"כ ניתן להסתפק במעקב של רופא עור או פלסטיקאי. כפי שציינת הדרך הטובה ביותר להתגונן הנה להוריד חשיפה לשמש ע"י קרם הגנה, כובע רחב שוליים ואם אתה עובד בשמש גם בגדים ארוכים.
מחקרים שבדקו מתן ויטמנים נוגדי חימצון למניעת סרטן העור לא הוכיחו את יעילותם בכך. גם מחקר שבדק מתן סלניום הראה ירידה בהופעת סוגי סרטן אחרים אך לא סרטן העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

