מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה!!!!!!!!!!!!!!!!עדי28/08/2007
עברתי לפני שנה ניתוח להגדלת שידיים ויצא לי לפני חצי שנה גוש קטן בחלק הקידמי של השד בצבע כחול וזה הולך וגודלועכשיו זה בגודל בערך 2 ס"מ אני קצת פוחדת והייתי רוצה עצה לדעת מה יש לי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניה למרפאת שד
פרופסור גיל בר-סלע29/08/2007עדי שלום
מה יכול להיות פשוט יותר מללכת לרופא שיבדוק אותך במקום לחפש תשובות באינטרנט. לא ניתן להתייחס לפנייתך בלי להכיר את הרקע, לבדוק אותך ואם צריך להמשיך לבדיקות הדמיה שונות ולכן המלצתי החמה לפנות למרפאה לבריאות השד דרך רופא המשפחה או בצורה עצמאית ואם אין כזו בסיבבתך להתחיל מבדיקה על ידי כירורג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..בהמשך לשאלה..
עדי29/08/2007הייתי כמו שאתה אומר אצל הפלסטיקאית שלי והיא אמרה שזה כניראה צ'סטה וצריך להוריד אותה כי זה חיצוני.היא קבעה לי תור לניתוח קטן שבו היא תוריד לי את הגולה ותישלח לי את זה (לא זוכרת לאן)ועכשיו לשאלתי:אם היא יודעת שזה צ'סטה למה צריך לשלוח ??? האם זה יכול להיות דבר אחר???(הייתה לי אחות שניפטרה בגיל צעיר ממחלת הסרטן אבל לא היה לה בשד)עזור לי כי אני מאוד לחוצה אחרי מה שעברנו עם אחותי(נפטרה בגיל 34).....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה
פרופסור גיל בר-סלע29/08/2007עדי שלום שוב
דרך האינטרנט ניתן לתת יעוץ ראשוני אבל לא ניתן לתת חוות דעת רפואית. אני אפילו לא יודע בת כמה את ואיך הממצא באמת נראה. אני מציע שוב לפנות למרפאה לבריאות השד להשלים בדיקת US לפחות לפני ביצוע הניתוח ואח"כ להחליט. הרופאה שבדקה אותך מסרה לך את הרושם שלה אך את יודעת שתמיד קיימים פערים ואם מדובר בממצא שגדל יש צורך לבדוק אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)