מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    שני
    16/08/2009

לפני3שניםסרטן שלפוחית השתן לפני כשנה פעמים הרופא ראה משהו קטנטן נותחתי בפעמים האלה והביופסיה היתה שזאת דלקת נכון להיום שוב הרופא רואה משהו קטנטן עשיתי אולטרא ושתן לציטולוגיה הכל תקין שאלתי היא האם לעשות רק ביופסיה כדי לדעת מזה או לצרוב שוב ושיקחו ביופסיה פשוט להיות מורדמת פעמים ועכשו שוב לא ככ מתאים שאלה נוספת במידה והשתן לציטולוגיה והאולטרא סאונד יצא הכל תקין האם זה אומר שהגידול לא חזר ואולי זאת שוב סתם דלקת אני פשוט מבולבלת לא יודעת מה לעשות אשמח לתשובה מהירה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• תשובה

פרופסור גיל בר-סלע
    16/08/2009

אורנית שלום
    קשה לי לתת לך תשובה ברורה. הבדיקה האולטמטיבית היא ביופסיה ואם יש ממצא יש לדגום אותו. לגבי לצרוב או לא- לפי רמת החשד של הרופא הבודק (לא ברורה לי מספיק השאלה). לגבי שאלתך השניה US תקין וציטולוגיה תקינה, בנוכחות ממצא חשוד בציסטוסקופיה- מחייב המשך ברור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שני
    17/08/2009

חן חן על תשובתך דוקטור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו