טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ריקי שלום השאלה מאד כללית. קימות המלצות לתקופת הטיפול הכימותרפי אם יש כזאת וקימות המלצות לתקופת המעקב לגבי אורך חיים בריא יותר. כמובן שניתן להתאים תכשירים ספציפיים לתופעות לוואי מסוימות הקשורות לטיפולים השונים (כימותרפיה, קרינה, טיפול הורמוני). תזונה בריאה ופעילות גופנית מומלצים לטווח הארוך. קיימים תוספי תזונה להם יכולה להיות השפעה מניעתית במיוחד בגידולים תלויי הורמונים. כמו כן טיפולים לא תרופתיים יכולים לעזור בזמן טיפולים כימותרפיים והתמודות עם קשיים נפשיים שעולים-אם עולים. ברפואה האנתרופוסופית מומלץ על טיפול במיצוי צמח הדיבקון לגביו יש מחקרים שתומך במצב הכללי ותופעות הלוואי בתקופת הכימותרפיה וייתכן ומשפיע גם לטווח הארוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר