מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיסון סרטן צוואר הרחםדלית13/09/2009
שלום,
לפני שאני רוכשת את החיסון עבור שתי בנותיי רציתי לדעת האם יש חיסון טבעי למחלה?
תודה
דלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון כנגד HPV
פרופסור גיל בר-סלע13/09/2009אין חיסון טבעי למחלה, כלומר לוירוס שיוצר אותה- במידה ומחליטים על מניעה, יש להתחסן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
דלית14/09/2009תודה על התשובה המהירה וסלח לי שאני מקשה בעוד שאלה, פשוט הניסוח מעט מוזר:
האם יש סיבות שבעטיין לא כדאי לחסן?
מדובר בשתי בנותיי, 12 ו 16* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופסור גיל בר-סלע14/09/2009הנטיה גם שלי היא לחסן, אך צריך לזכור שלחיסון יש תופעות לוואי נדירות וששכיחות ההדבקה בארץ היא מאד נמוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, גם הנטייה שלי היא לחסן
דלית15/09/2009בעיקר בגלל האפשרות להידבק בקונדילומות שהיא אפשרות הרבה יתר שכיחה מסרטן, לפחות בארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון
ד''ר שחר לב ארי18/09/2009דלית שלום,
ההמלצה הרפואית הכללית הינה לחסן, אם כי יצאו כמה מחקרים רחבי היקף שדיברו על תופעות לוואי של החיסון. דיון מעמיק על הנושא חורג מנושא פורום זה. הייתי ממליץ לך לקרוא כתבה מקיפה על הנושא היתה במגזין מנטה של יפה שיר-רז
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיסון מסוכן מואד לדעתי
יגאל ב"י29/09/2009השבוע נפטרה עוד ילדה בבריטניה מהחיסון.
אפשר לראות מספר כתבות על החיסון בתוכנוית תחקיר בחו"ל.
מערכת הפירסום לחיסון המוטל בספק הזה מעוררת השתאות ותמיהה רבה..
ישנם שמטפלים בוירוסים כמו עלי הזית ,סמבוק שחור,מליסה,מרווה ועוד
וכמבון רצוי להשקיע במניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)