מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בצמחים ב c.l.lמיכל גורביץ18/10/2009
שלום
יש לי c.l.lיותר מ 10 שנים.טופלתי 10 שנים על ידי תרופות סיניות בלבד כולל ארסן שהחזיקו אותי 10 שנים.לפני 4 חודשים התחלתי כימותראפיה f.c. +מאבטרה.אחרי 3 טיפולים הטבה של 50 אחוז אבל מערכת חיסונית חלשה ונאמר לי שלא אוכל לקבל 6 טיפולים.אולי רק 5.כלומר כנראה לא אגיע לנסיגה מלאה אלא רק חלקית.האם קיים משהו בעולם שיכול להחזיק אותי במצב הקיים עוד שנים רבות?
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CLL
פרופסור גיל בר-סלע18/10/2009מיכל שלום
איני חושב שחמישה או שישה טיפולים הם הדבר הקובע לגבי השגת הפוגה מלאה. כפי שאת יודעת מנסיונך זו מחלה שניתן לחיות איתה גם אם קיימת בגוף. איני בטוח שכעת זה CLL על סמך הטיפול אותו את מקבלת, ייתכן ועבר שינוי- בסוגים מסוימים מומלץ המשך מבטרה כל 3 חודשים למשך שנתיים.
לגבי רפואה משלימה- ניתן להעזר במינונים נמוכים של צמח הויסקום (מספר חולים הנמצאים במעקב עם תוצאות טובות), ניתן להעזר במיצוי תה ירוק (עדיות על תרומה בלימפומות עם ממאירות נמוכה) וכמובן בגישות טיפוליות לא תרופתיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל שלום
יגאל ב"י20/10/2009ישנם הרבה צמחים שנחקרו בקשר ל CLL
אחד הבולטים הוא לענה שגדלה בסין.
תקראי את הסיפור המדהים על צבי אורלן ,סיפור שאני דואג להפיץ אותו.
וגם המלצתי לחבר בעל אותה בעיה להשתמש בשיבה בעקבותיו.
ישנם עוד צמחים רבים כמו שאמרתי ,אבל נראה שהלענה עושה את העבודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCLL
ד''ר שחר לב ארי27/10/2009מיכל שלום,
מומלץ לשלב בין טכניקות לחיזוק הגוף, תזונה וגוף-נפש (מדיטציה, יוגה, דמיון מודרך). כפי שמוצע במסגרת תכנית נקודת מפנה
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)