מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב של איסקדור וטיפולים כימותרפיםמיוחס תקוה25/10/2009
לפני כשנה התגלתה אצלי לימפומה פוליקולרית ומאז אני במעקב בהדסה עין כרם. במקביל אני מטופלת באיסקדור ובזריקות אסטרגלוס, קולצ'יקום וקפסיקום, ונוטלת ויטמין סי ויטמין e וסלנו 6.
היום התחלתי טיפולים כי הגידול גדל מעבר למצופה בפרק זמן קצר אם כי במקומות אחרים גם היתה נסיגה. הטיפול שהתחלתי הוא R- CHOP משך יומיים שישה מחזורים אחת לשלושה שבועות.
יש לי שתי שאלות:
1) האם מותר לקחת את הויטמינם בזמן הטיפול?
2) כיצד אני משלבת את האיסקדור ושאר הזריקות עם הטיפול הכימותרפי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופסור גיל בר-סלע26/10/20091) כדאי לוותר על הויטמינים בזמן הכימותרפיה, אם מצבך התזונתי טוב
2) איסקדור ניתן לקחת עם כימותרפיה, ואף תורם להפחתת רעילות הטיפול- אך כדאי לדעת איזה סוג ומינונים ביחס למחלתך
3) אסטרגולוס- ניתן יחד עם כימותרפיה בסרטן ריאה והראה תרומה. אין התיחסות ישירה לגבי לימפומה- האם תורם בכלל, אך אין מניעה לקחת עם הטיפול.
לגבי השאר איני רואה התווית נגד- אך אין ביסוס אמיתי לשימוש ולכן לפחות בזמן הכימותרפיה , נראה לי שכדאי לעשות הפסקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול משולב
ד''ר שחר לב ארי27/10/2009תקווה שלום,
יחד עם הטיפול הרגיל שאת מקבלת מומלץלשלב גם רפואה סינית, טיפולי גוף-נפש ודמיון מודרך. ראי לדוגמא מבנה תכנית "נקודת מפנה" הכוללת שילוב של אלמנטים רבים להגברת סיכויי ההחלמה והעצמת בריאות הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)