מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פופסידיל סריןנוני30/10/2009
בשעה טובה סיימתי את כל מכלול הטיפולים סרטן השד-ניתוח כימותרפיה הקרנות ושנה הרצפטין
כרגע מקבלת טמוקסיפן 20מ"ג מזה כחודשיים - וטיפול ההורמונלי יהיה ל 7 שנים-
לפני המחלה הייתי נוטלת 2 כמוסות פופסידיל סרין 100 מ"ג בבוקר שמאוד עזר לי להיות
ממוקדת וחדה וכי הרגשתי שהזיכרון לא כמו בעבר -אני בת 41. ברצוני לחזור לעבודה
ולחזור לקחת פופסידיל סרין - האם ניתן לקחת עם טמוקסיפן ? וכתוב שמכין שמן סויה האם מותר
לקחת ? - אציין כי אני לוקחת גם ברזל כמוסה ביום + אומגה 3 + פעם בשבוע B12 בליעה
כי אני לא אוכלת מספיק בשר אדום.
בנוסף האם מותר לי לחזור לקחת ויטמין C אלף מ"ג -בתקופת הטיפולים נאמר לי להפסיק
האם זה לא יחזק תאים סרטניים אם אכן נדדו במערכת הדם ? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוספטידיל סרין
פרופסור גיל בר-סלע31/10/2009ניתן להשתמש במוצר. למרות שהמרכיב העיקרי מקורו בסויה- מדובר בחלבון הסויה (לציטין) ולא בפיטו-אסטרוגנים המצויים בסויה ובכל מקרה כמותו מזערית
כמו כן ניתן לצרוך את הויטמין C ללא בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה לעבודה לאחר סרטן שד
ד''ר שחר לב ארי06/11/2009נוני שלום,
מעבר לתוספי תזונה חשוב לחזק את הגוף הן ע"י תרגול עצמי של תרגילי גופנפש של יוגה/מדיטציה/צי-גונש שהראו שמשפרים את ההחלמה והן ניתן להיעזר ברפואה סינית.
כמו כן מומלץ להתחיל פעילות גופנית 3-5 פעמים בשבוע שיכולה לסייע במניעת חזרת המחלה.
בברכת בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)