פופסידיל סרין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פופסידיל סרין
    נוני
    30/10/2009

בשעה טובה סיימתי את כל מכלול הטיפולים סרטן השד-ניתוח כימותרפיה הקרנות ושנה הרצפטין
    כרגע מקבלת טמוקסיפן 20מ"ג מזה כחודשיים - וטיפול ההורמונלי יהיה ל 7 שנים-
    לפני המחלה הייתי נוטלת 2 כמוסות פופסידיל סרין 100 מ"ג בבוקר שמאוד עזר לי להיות
    ממוקדת וחדה וכי הרגשתי שהזיכרון לא כמו בעבר -אני בת 41. ברצוני לחזור לעבודה
    ולחזור לקחת פופסידיל סרין - האם ניתן לקחת עם טמוקסיפן ? וכתוב שמכין שמן סויה האם מותר
    לקחת ? - אציין כי אני לוקחת גם ברזל כמוסה ביום + אומגה 3 + פעם בשבוע B12 בליעה
    כי אני לא אוכלת מספיק בשר אדום.
    בנוסף האם מותר לי לחזור לקחת ויטמין C אלף מ"ג -בתקופת הטיפולים נאמר לי להפסיק
    האם זה לא יחזק תאים סרטניים אם אכן נדדו במערכת הדם ? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פופסידיל סרין

הוספת תגובה

• פוספטידיל סרין

פרופסור גיל בר-סלע
    31/10/2009

ניתן להשתמש במוצר. למרות שהמרכיב העיקרי מקורו בסויה- מדובר בחלבון הסויה (לציטין) ולא בפיטו-אסטרוגנים המצויים בסויה ובכל מקרה כמותו מזערית
    כמו כן ניתן לצרוך את הויטמין C ללא בעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה לעבודה לאחר סרטן שד

ד''ר שחר לב ארי
    06/11/2009

נוני שלום,
    מעבר לתוספי תזונה חשוב לחזק את הגוף הן ע"י תרגול עצמי של תרגילי גופנפש של יוגה/מדיטציה/צי-גונש שהראו שמשפרים את ההחלמה והן ניתן להיעזר ברפואה סינית.
    כמו כן מומלץ להתחיל פעילות גופנית 3-5 פעמים בשבוע שיכולה לסייע במניעת חזרת המחלה.

בברכת בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו