טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני 3 חודשים אובחנה אצלי מזותליומה ומאז יש לי חום גבוה מהבוקר במשך כל היום. מספר ימים לאחר הכימותרפיה החום יותר נמוך בגלל הקורטיזון שאני מקבל, אך לאחר מספר ימים החום חוזר ועולה. כדורים כמו נורופן מורידים את החום למשך כ 4 שעות, ואז שוב עולה החום. מה מקור החום הזה? האם להסתפק בלקיחת כדורים או שניתן לעשות משהו נוסף? מתי החום יתחיל להיות ממש מסוכן? האם הכדורים יכולים להזיק לי יותר מאשר להועיל? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דפנה שלום חום הקשור לגידול בדרך כלל נובע מגרורות במוח או בכבד- זהו לא המצב אצלך עם המזותליומה. כדאי לבדוק שוב את ה-CT ולראות שאין סיבה זהומית משנית לגידול- כמו נוזל פלאוראלי כלוא שיכול להפוך לזיהום (אמפימה). לגבי הטיפול בכדורים- אם אין בעיה זיהומית זהו הטיפול המקובל. בדרך כלל מומלץ נקסין במינון 250 מג פעמיים ביום. יש לקחת עם כדור למניעת צרבת (לוסק) ולעקוב אחר תפקודי הכליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר