מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף מאודליאל28/09/2007
אני אכתוב הכל לפרטי פרטים כדי שתוכל אולי לנסות להבין את הבעיה ,כרגע אני חיילת מה שאומר בחורה צעירה ,יש לי כבר למעלה מחודש מין גוש במפשעה בצבע כחול אדום ושממששים אותו מרגישים גוש פנימי כאילו יש לי בתוך הגוף חתיכת עץ ,יש לי בזמן האחרון כאבים לאורך יד ימין ואני לא רואה סיבה שבגללה היד צריכה לכאוב ,בנוסף לזה יש לי גוש מאחורי האוזן אך כשבדקתי את זה עם הרופא התברר לי שזה כתוצאה מהדלקת באוזן,עוד דבר נוסף ששמתי לב אליו ,ביומים האחרונים הופיע לי על הרגל סימן כחול צהוב כמו שמקבלים מכה ונהיה שטף דם כזה ,מה שמדאיג אותי פה זה שלא זכור לי שקבלתי מכה וגם לאיזור הזה יש בליטה כזו שמעולם לא חשתי קודם כשקבלתי מכה ,בבקשה תענה בברור כמה שאפשר ,שאני אבין מה הסיבות שיכולות לגרום לכל הדברים שפרטתי ,והסיבה שאני לא הולכת לרופא בקשר לבליטה במפעה היא כי אני ממש מתביישת,האם יש לי סיבה לדאגה ,כולי פחד כרגע ,אני לא נחה מהמחשבה שאולי זה מעיד על מחלה ,סימפטום או משהו כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניה לברור רפואי
פרופסור גיל בר-סלע30/09/2007ליאל שלום
מתוך המידע שמסרת הממצא שאת מתארת במפשעה בהחלט מחייב ברור רפואי. אין שום בושה ללכת לרופא ולהיבדק, במידה ולא נעים לך מהרופא ביחידה תפני לרופא אחר.
לאחר בדיקה יהיה צורך בבדיקות הדמיה, יותר מזה לא ניתן להגיד למרות המידע המפורט שכתבת. לכן פשוט תפני להיבדק ולהתחיל ברור מסודר כמה שיותר מוקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)