טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני 5 חודשים אובחנתי כסובלת מ-CLL. בשלב זה אני במעקב אם כי הרופאים מודאגים מהאנמיה. אני שותה כל יום תמצית של עלי שיבה(לענה מרה) ולוקחת כדורי תה ירוק . זה עתה התוודאתי לצמח ASTRAGALUS עליו נאמר "מעודד ייצור דם ע"י מח העצם וחיזוק הדם. האם לדעתך יש משהו בצמח זה שיכול אולי לעזור לי עם האנמיה ו smudged red cells
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מיה שלום האנמיה נגרמת כתוצאה ממחלתך CLL . שיפור במצב המחלה יביא לשיפור האנמיה. כלומר לא מדובר באנמיה משנית לטיפול אונקולוגי. אני איני יודע על יעילות צמח האסטרגולוס בטיפול בלימפומה ולכן איני יכול להמליץ עליו בהקשר זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר