מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר גיל בר סלעתה תה22/01/2010
לד"ר גיל בר סלע שלום
נכנסתי לבדיקת המעקב מחויכת ויצאתי מחוקת חיוך. אני ממש בלחץ אטומי.
מקווה שתהיינה לך מלות הרגעה.
האם יכל להיות גידול בשד הלא מנותח למרות נטילת ארימידקס? הכוונה לגידול סרטני.
האם מחודש אפריל' בו עברתי ממוגרפיה ואולטראסאונד ועד היום יכל להתפתח ממצא נמוש נייד פחות מסנטימטר? האם ממצא נמוש נייד זה טוב? או לא טוב? הכוונה לנייד.
מתנצלת על רבוי השאלות ,אך אין לי כוחות נפש לחכות עד יום שני, מועד האולטראסאונד.
תודה
תה תה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופסור גיל בר-סלע22/01/2010הממצא לא נראה לי חשוד- פשוט דורש ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלות הרגעה
תה תה22/01/2010ד"ר גיל בר סלע
פשוט הצלחת להרגיע אותי.חן חן לך על כך.
שוב תודה ענקית
תה תה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לשתף
תה תה25/01/2010ד"ר גיל בר סלע, אני רוצה לשתף אותך בשמחתי. הכל תקין . רווח לי.
תודה
תה תה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובת ממוגרפיה לא ברורה
תה תה10/04/2010שלום ד"ר גיל בר סלע
קבלתי תשובת ממוגרפיה שאינה ברורה לי.
שמאל רושם:ללא ממצא חשוד
ימיןרושם:ללא ממצא חריג
אין שנוי בהשוואה לצילומים קודמים מ2007 ו 2009 כולל קשרית בזנב השד(כנראה בלוטה)
לא הבנתי מאיפה צצה למפענחת הקשרית שאף פעם לא הוזכרה בפענוח.בהמלצות נכתב:מומלץ מעקב שגרתי קליני ולחזור על הממוגרפיה תוך חצי שנה.
תוך חצי שנה , זה גם בעוד חודש גם בעוד חדשיים וגם בעוד חצי שנה. מה הכוונה?
בקיצור פענוח הממוגרפיה לא בדיוק מרגיע אותי.
אשמח להסבר נוסף
תודה
תה תה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופסור גיל בר-סלע10/04/2010התשובה בהחלט בסדר גמור ואין מקום לדאגה. בלוטות לימפה (קשריות) בתוך השד או בחלק מבית השחי שנכנס לצילום נראים בהרבה ממוגרפיות ולא תמיד מצויינים. החשוב ביותר שאין הבדל מצילומים קודמים. בדיקת מעקב הבאה רק בעוד 6 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
תה תה10/04/2010תודה רבה רבה לך ד"ר גיל בר-סלע
תה תה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)