מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בעצמותאלעד15/02/2010
שלום ד"ר בר סלע זה אלעד מטופל שלך הבחור עם הסרקומה בלב
לפני כשבועיים שלוש התחילו לי כאבים בעצם בצד שמאל בגב תחתון
הלכתי לבית חולים עשו לי צילום CT אמרו שלא רואים משהן מיוחד הביאו לי זריקה וזה הקל לי תכאבים.
ביומיים האחרונים הכאבים התחילו להתחזק ונהיו בלתי נסבלים עשיתי זריקה אבל לא ממש עזר
רציתי לדעת מה לעשות כדי שהכאבים יפסקו ?
הבנתי שעושים הקרנות למקום וזה אמור לעזור האם זה יהיה אפקטיבי בשבילי?
ועוד משהו מה לגב גלי הלם זה גם יכול לעזור?
תודה מראש אלעד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד כמה פרטים
ח.אלעד.15/02/2010אני מרגיש כאב רק בזמן שכיבה או ישיבה
בזמן עמידה הכאב מתחל לרדת בהדרגה
וכשאני וגם הרופאים לחצו על הנקודה שכואבת לא היה כאב
הם בדקו גם עמוד שדרה ולא היה כאבים.
בינתיים קיבלתי כדורים אלגולסין פורטה נגד כאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופסור גיל בר-סלע15/02/2010אלעד שלום
במידה שהכאבים במקום שיש מחלה על פי המיפוי וזה לא כלול באזור שקיבלת קרינה- כדאי לתת קרינה.
לשם החלטה אני צריך לראות אותך- אז תקבע אליי תור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
.ח.אלעד16/02/2010יש לנו תור לביקורת בעוד כמעט 3 שבועות.
יום ראשון הקרוב יש לי מיפוי ובהמשך השבוע סיטי לקראת הביקורת.
הכאבים נכון לעכשיו נעלמו אתה ממליץ שאני יקבע תור לפני הביקורת גם אם אני לא ירגיש כאב בימים הקרובים.
תודה אלעד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופסור גיל בר-סלע16/02/2010התוכנית כמו שהיא נראת לי סבירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
.ח.אלעד16/02/2010אם הבנתי אותך נכון אתה אומר שנמתין עד לתור שמתוכנן לנו בעוד כ-3 שבועות
אלא אם כן יהיו לי כאבים בלתי נסבלים
בכל מצב בעניין ההקרנות במידה וזה מקום שלא קיבלתי בו קרינה בכל מצב נצטרך לעשות את זה השאלה רק מתי .
אלעד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופסור גיל בר-סלע16/02/20101) תמתין לפגישה
2) קרינה- רק אם הכאב ממקור גרורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)