האם יכל להיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יכל להיות?
    תה תה
    14/10/2007

לפני חדשיים הייתי במעקב אונקולוגי והתלוננתי על כאבים בקדמת שוק הרגל. האונקולוג לא כל כך התרגש מעובדה זו ויעץ לי לשתות מי טוניק וביטר שוופס למון כי יש בהם חינין.(יש לי כאבים באזור זה ולא התכווצויות)
    מאז אני עוברת שבעה מדורי גיהנום. הכאבים התעצמו. אני מבלה אצל רופאים ובדיקות. בגלל מחלת הרקע שלי כלם מחפשים גידולים ורוצים כל הזמן לשלל........................
    אורטופד אחד אמר לי לאחר מספר בדיקות שהגב אשם בכל.
    אורטופד אחר אמר לי שממש אין קשר בין הכאבים ובין הגב והפנה אותי לmri ו לct. בmri היה ממצא לא מדאיג בברך והיתה המלצה לבצע mri ספציפי בברך. האורטופד יעץ לי לקחת משככי
    כאבים עד הct ולהגיע אליו עם פענוח.
    שאלתי היא: האם יכל להיות משהו מדאיג ?
    הגידול היהpapillary carcinoma law grade 1ב בתוך דוקט מורחב ללא חדירה לסטרומה גודל 1 ס"מ הוצא בשלמות,וגם היו מספר דוקטי עם היפרפלזיה אפיטליאלית גבולית בין dcis low grade -atipical hiperplasia. היה גם קטע fibro cystic chnges.
    האם כל הבדיקות שאני נשלחת אליהם הם בגלל רפואה מתגוננת? האם אני צריכה להיות חרדה ממצאי הct?
    תודה מראש על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יכל להיות?

הוספת תגובה

• תשובה

פרופסור גיל בר-סלע
    14/10/2007

תה תה שלום
    הסיכון למחלה גרורתית מסרטן השד שהיה לך מאד נמוך אך לא אפס ולכן טבעי שחלק מהברור פונה לכיוון זה. במידה ולא עברת מיפוי עצמות כדאי להשלים. בדיקת ה-MRI היתה בדיקה מאד חשובה ובהחלט אפשר לשמוח שאין שום תהליך נראה בעצם. במידה ואין שיפור עם טיפול אורטופדי ניתן לנסות ולטפל בדיקור סיני או ברפואה אנתרופוסופית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור נוסף

תה תה
    14/10/2007

תודה לך ד"ר גיל בר סלע על תשובתך.
    מפוי עצמות עשיתי בפברואר 2007. האם לדעתך צריך שוב?
    אני מחכה לבדיקת הct ואז אראה לאן פני מועדות.
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ברור

פרופסור גיל בר-סלע
    14/10/2007

תה תה שלום
    במידה ובזמן המיפוי לא היו כאבים אז כדאי לחזור על המיפוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמע להמלצתך

תה תה
    14/10/2007

הכאב המדובר לא היה בזמן המפוי. אשתמש בהמלצה שלך ,ואבקש מפוי.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו