טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
האם הטיפול IPT אפקטיבי לבעיה זו? אם כן, אילו תרופות כימוטרפיות ינתנו בטיפול ? אני שואל זאת מפני שבבית החולים הוצע לנו הפרוטוקול הרגיל של 5FU+ Oxaliplatin+Avastin ואני חושש מתופעות הלוואי שלו . (הגידול במעי עצמו הוסר בניתוח)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טלי שלום מהמידע שמסרת כלל לא ניתן להבין את מצב המחלה. אני מניח שמדובר בסרטן מעי גס גרורתי לחלל הצפק. אין הוכחה שטיפול בכימותרפיה לחלל הצפק עדיף על כימותרפיה רגילה, העבודות שנעשו היו קטנות ולא השוואתיות. כמו כן בטיפול זה מוותרים על שילוב הטיפול הביולוגי, כך שאם אין סיבה טובה להעדיף טיפול זה כדאי לקבל את הטיפול המקובל, כאמור המידע שמסרת חלקי מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר