מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- CLLאבי19/10/2007
במרץ 2003 מצאו אצלי לוקמיה לימפוציטית כרונית. אני נמצא במעקב אצל ד"ר קאנטי ראי בלונג איילנד ניו יורק. אני רואה אותו כל 6 חודשים. בבקורת האחרונה היתה קפיצה בכדוריות הלבנות מ29000 ל 52000. הרופא רוצה לראות אותי בדצמבר אחרי 4 חודשיםבלבד. אנני יודע מתי יגיע הזמן לאיזה שהוא טיפול, אך חשבתי שבמקום לשבת ולחכות צריך לחזק את הגוף. היות ואין לי מושג ירוק מה לקחת, קראתי באחד הפורומים פה בארה"ב על כדורי EGCG שיש בהם 315 מיליגרם EGCG. אז אני לוקח פעמיים ביום.אך אני יודע שצריך ונכון לעשות יותר. אודה לך אם תוכל להמליץ לי על דברים טבעיים שאפשר לקנותם בחניות טבע. שאלה נוספת לי אליך היא על מרפאה בשוויץ ,טיפול של שלושה שבועות $5000. מה אתה יודע על זה? תודה אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CLL
פרופסור גיל בר-סלע19/10/2007אבי שלום
לי אין מושג מה זה EGCG , אשמח לדעת כך שאיני יודע אם הדבר תורם למצבך.
לגבי הטיפול בשוויץ, כידוע לך קימים הרבה מקומות טיפול, כך שלא ברור לי לגמרי למה כוונתך. אם מדובר בבי"ח אנתרופוסופיים הקיימים בשוויץ ניתן לקבל את הטיפול בהרדוף, ללא צורך באשפוז.
למרות שאין קשר ישיר בין לימפומה לתזונה, תזונה משפיעה על מצב הגוף הכללי. כיוון שאינך מתחיל טיפול כימותרפי כעת זה הזמן לנסות שיטת תזונה טיפולית ולראות האם יש השפעה . שיטות כמו אן-ויגמור או שיטת גרזון וקימות עוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)