מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן לבלבעינת13/04/2010
גם אני שמעתי על שיטה זו, שמבוצעת במרפאת ד"ר אייל אטיאס בירושלים.אמי נפטרה מסרטן לבלב ואבי שהה במרפאה זו ביום שישי לפני שבועיים לשם קבלת טיפול אחר, למחלה אחרת, אבי דיווח כי במרפאה שהו בחדר ההמתנה שישה חולי סרטן לבלב, שהטיפול הכימותרפי בהם לא צלח. בשל ה"רגישות" של אבי למטופלים חולי סרטן לבלב, הוא התעניין ושניים מהם סיפרו, שוב, מדובר בעדות שמיעה בלבד כי הסמנים שלהם השתפרו וכן ההרגשה הכללית. נראה לי שכדאי להעמיק ולברר. אם עזרתי למישהו - אשמח.
עינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוונתי לGcMAF
עינת13/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים על המרפאה של דר אייל אטיאס?
נטלי בר10/05/2010יש למישהו את הטלפון או כתובת של המרפאה של דר אייל אטיאס המטפל בסרטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל אטיאס
סמדר15/06/2010אין לי פרטים עליו אבל אני אשמח אם מישהו יודע מה בדיוק הוא עושה ואיך בדיוק הוא מטפל כי שמעתי עליו אבל לא ממש ברור לי איזה טיפולים הוא עושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש רופא שימליץ על שיטת אטיאס
הלל08/08/2010שלום
אני חייב לקבל מידע מהימן לגבי דר אייל אטיאס ושיטת עבודתו עם חולי סרטן
האם יש מישהו שיכול לתת לי מידע אמין
האם האיש שרלטן או איש המצליח לרפא חולים סופניים ?
בתודה
הילל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינת ספרי בבקשה במה מדובר,
נירה09/08/2010איזו שיטה זו?
וכמובן אשמח לשמוע את חוות דעתם של רופאי הפורום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
יפית16/11/2010שלום אני קצת מכירה את אייל אטיאס. הייה אצל אמא שלי בבית .בא מוכן אים הציוד שלא לא ראה במה מדובר ראה את הפצעים אמר תוך 6 חודשים זה יעבור. מכר לי מיים מישחה וכך הייתי צריכה לשלם לא פעם בשבוע 2500 שקל אחריי הפעם הראשונה קצת התעוררתי אמרתי מי יכול לשלם את הכסף הזה ולמה מראש הוא אומר לי 6 חודשים ואייך הוא ידע מה להביא מההאוטו.. חשבתי בדקתי באינטרנט ממש שום דבר כלום על דר שעושה ים של כסף על חולים מיסכנים זקנים וכול מי שצריך עזרה כבר של יאוש התקשרתי שלחתי מישהיא מהמישפחה שלי למישרד שלא ביקשתי שיתן לי קבלה אמר שישלח לי את זה בדואר לא שלח אמר שכסף רע הוא לא רוצה שלחתי את בת דודה שלי לשם לא הוא רצא שאני יבוא עד לירושליים אני גרה ברמת הגולן הוא פתח מרפא בצפת כך הוא סיפר לי אייל אטיאס למה לא שלחת לי את הקבלה לא את הכסף כנראה עוד נוכל לא נורא בקשר לפצעים של אמא שלי למי שיש פצעים צלוליטים ברגליים יש פיתרון זול ומהיר שאף אחד לא ינצל את המצב שהחולים נימצאים בוא תיתביישו לכם ואייל אטיאס נוכל אני עומדת על זה שתישלח לי את הקבלה על סכ 2500 תיתביש לך עוד משקר אז בבקשה אנשים על תאמינו מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן לבלב - תגובה
פרופ משה פרנקל17/11/2010לצערי הרב, עם כל המידע הרב שקיים ברשותי על טיפולים בארץ ובחו"ל לא הצלחתי למצוא כל מידע מהימן על שיטת טיפול זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינת, אשמח לשמוע על הטיפול
רוני05/12/2010אבא שלי במצב לא טוב מזה
ואני הייתי רוצה למצוא משהו שיכול לעזור לו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה רופא ואיש מדהים
נינה מירושלים16/09/2011רופא בחסד. איש נעים בעל נפש גדולה ולב רחב. שרואה זכות ושליחות לטפל בחולים המגיעים אליו (מכל העולם).
ומקצוענות שאין כדוגמתה.
הלוואי עלינו עוד רופאים כאלה ואנשים כאלה בישראל.
אני אישית הגעתי אליו בעקבות כויה - והטיפול באוזונותרפיה בידיו המסורות עשה פלאים שקשה להאמין.
שלא תזדקקו - אבל אם תזדקקו - אל תתלבטו.
אני מודה לו ולמזל שהיה לי לפנות אליו.
נינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוכל
גילעד30/03/2011הוא נוכל לא להתקרב . אני גם ניסיתי להודיע לכל תוכניות התחקיר למיניהן שיבדקו.
שילמנו לו הרבה כסף עד שגילינו את כל השקרים והשיטות שלו להוציא כסף מאנשים חולים.
לא להתקרב!!
למי שרוצה אני מוכן להרחיב את ההסבר רק שישאיר מייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלעד אשמח לשמוע ממך על אייל אטיאס
תודה למשיבים24/10/2011אשמח אם תשתף אותי במידע שיש לך על הרופא ששמו עלה בפורום .
האי מייל שלי : [email protected]
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר אטיאס
יוסי27/05/2012אשמח לקבל עוד מידע אני מנסה להחליט האם לקחת אם אימי לטיפול אליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)