עבודה בנושא נבטים וסרטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודה בנושא נבטים וסרטן
    סטודנטית
    14/04/2010

שלום לנו.
    אני שוקדת בימים אלו על הכנת עבודה בנושא "השפעת הנבטים על מחלת הסרטן"(במסגרת לימודי נטורופתיה) וכמובן כבר עוברת הלוך חזור את הרשת המרושתת כתבות מחקרים ועוד... בכל זאת המידע לא מספק אותי ואשמח אם מישהו מהקוראים את ההודעה הזו יוכל לספר לי על עוד מקורות מידע בנושא, כתבות, מחקרים, סיפורים, תמונות, טעימות, נשיקות וכל מה שנראה הגיוני בהקשר של סרטן ונבטים :)
    מבטיחה לפרסם תקציר של העבודה שתהיה מוכנה לטובת כולם :)

ימים של אושר ויטמין D וכלורופיל טהור :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבודה בנושא נבטים וסרטן

הוספת תגובה

• מיץ נבט חיטה

פרופסור גיל בר-סלע
    15/04/2010

לסטודנטית שלום, במידה שלא הגעת- פרסמנו לפני מספר שנים עבודה על השפעת מיץ נבט החיטה בחולות סרטן שד תחת טיפול כימותרפי. אם את לא מגיעה אל העבודה, תשלחי לי מייל לכתובת של רמב"ם ואשלח לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחקר

ד''ר שחר לב ארי
    05/05/2010

הייתי ממליץ לך להכנס למחקרים על מוצר ה- Avemar, אשר לגביו יש מידע מדעי שהתפרסם בנוגע לסרטן

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו