מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלבקת חוגרתתה תה28/04/2010
שלום ד"ר גיל בר-סלע
אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים.אבל בכל זאת. כרגע אני מצויה תחת מתקפת כאבים שאין לדרג את עוצמתם בשום דרוג. היו לי אבעבועות רוח וכן גם קבלתי הקרנות בשטת הברכיתרפיה. קראתי על השלבקת.נאמר שהשלבקת יכולה לפרוץ בין היתר אחרי הקרנות, אחרי לחץ או טראומה.
המיקום של השלבקתבדיוק ליד השד המנותח ועל כן יש לי כאבים בכל האזור.
קבלתי ליריקה, משחה לאילחוש כאבים ומשחה נוספת.
האם יש לך רעיון כלשהו שאוכל להעזר בו כדי להפחית את עוצמת הכאבים?
תודה
תה תה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופסור גיל בר-סלע28/04/20101) האם את מקבלת גם כדורי זווריקס- יכולים להפחית את זמן תקופת השלפוחיות
2) ניתן להעזר ברפואה משלימה- ישנם טיפולים תרופתיים שיכולים לעזור- את צרכה לפנות למרפאה בהרדוף בצורה מסודרת, אם את רוצה להוסיף את הטיפול (כרוך בזריקות הומאופטיות תת-עוריות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
תה תה28/04/2010ראשית, תודה.
חייבים לקבל את הכדורים תוך 72 שעות מתחילת הפריחה.קבלתי acyclo-v למשך שבעה ימים עשרה כדורים ביום והנוירולג הפסיק לי אותם אחרי חמשה ימים כי הם הורסים את הכליות. כבר אין לי שלפוחיותונותרו רק סימנים.
האם הזריקות התת עוריות יפסיקו לי את הכאבים?
תודה
תה תה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופסור גיל בר-סלע28/04/2010אין התחיבות על שום דבר- כפי שאת יודעת, ניתן רק לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיעצות נוספת
תה תה28/04/2010בהתיעצות נוספת עם נוירולוג הסתבר לי שהליריקה מתחילה להשפיע רק אחרי שבועיים,ועובדה זו לא נאמרה לי מלכתחילה.
הטפול בהרדוף נשאר כאופציה.
אלפי תודות על העזרה
תה תה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)