בדיקת C.T בעברי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת C.T בעברי...
    עידן
    28/04/2010

שלום רב לכולם ובעיקר למומחים...

בערך לפני 5 שנים ביצעתי בדיקת CT גב. משום מה, אולי אני סתם היפוכונדר, אבל הבדיקה הזאת חוזרת אליי כסיוט פסיכולוגי לעתים תכופות. אני נורא מפחד מההשלכות של הקרינה. אני מפחד ממחלת הסרטן בכלל ומכל מיני השלכות שהקרינה יכולה לגרום להם בפרט (חוסר פוריות, גידולים, בעיות באשכים וכ'ו).

אני גם מנסה להיזכר בבדיקה שעשיתי ולא זוכר שכיסו אותי עם משהו, ולפי הידוע לי כן אמורים לכסות. יש לציין שעשיתי במקום רציני. האם יכול להיות שהיתה רשלנות רפואית במקרה שלי? או שאין מצב שלא כיסו אותי ואני בוודאי מדמיין?? או שאולי בבדיקה הזאת לא מכסים כלום?

בנוסף, בכמה מוערך הסיכון שיש בבדיקת CT גב אחת? יש לציין שאני גם ככה בקבוצת סיכון לסרטן (סבתא שלי ז"ל נפטרה עקב סרטן במעי הגס)....

מה שמעצבן זה שהיא היתה מיותרת והרופא סתם ישר שלח אותי, ורק לאחר מכן גיליתי שיש בה מלא קרינה...

תודה מראש,
    עידן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת C.T בעברי...

הוספת תגובה

• הסרטן נראה זניח מול הבעיות האחרות

ליאורה
    01/05/2010

איתן אתה מתמודד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על הסיוע, אין עלייך :-\

עידן
    01/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו