מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דבששולה27/05/2010
שמעתי שאכילת דבש מסוג מסויים מסייעת לחולי סרטן, ובמיוחד סרטן המעי הגס. האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבש
פרופסור גיל בר-סלע27/05/2010שולה שלום
אני לא שמעתי על כך, איני חושב שזה נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבש
שרה04/06/2010בגוגל: "רומנו זאגו". זהו כומר שהגיע לתמהיל של צמח אלוורה, דבש ואלכוהול לריפוי סרטן. אנשים שאני מכירה שלקחו תמהיל זה חל- שיפור ניכר במצבם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה דחופה
אושרת12/08/2010שרה שלום,
באשר לטיפול בתמהיל האלוורה קראתי על כך רבות לאחרונה, האם ניתן לקבל תוך מתן הסכמה, פרטים של אנשים אשר טופלו על ידי תמהיל זה וחל שיפור במצבם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבש
ד''ר שחר לב ארי08/06/2010שולה שלום,
אני מניח שאת מתכוונת לדבש המופק מדבורים שהוזמנו בצמחי רפואה ומשווק ע"י לייפמייל. ככל הידוע לי אין להם מחקר קליני מבוקר התומך בשיפור המצב בסרטן מעי גס. יש תוספים אחרים להם יש מחקרים תומכים רבים יותר כגון הכורכומין.
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבש
שרה18/08/2010בגוגל: "גוהנה בודוויג" ,דפים בעיברית ואנגלית היא כותבת על שמן פשתן ויעילותו לחולי סרטן.אגב אכילת כורכום (תבלין ,אבקה)כף ליום,אפשר לערבב עם גבינה או טחינה לצורך ספיגה יעילה.לכורכום (בגוגל) בין יתר תכונותיו הוא נוגד סרטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)