סרטן שד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן שד
    מרב
    04/11/2007

ב99 עברתי למפקטומי בצד ימין.ב-2005 מסטפקטומי בצד שמאל.בדרך אבדתי כליה בשל רשלנות רפואית.

היום בלוטות במיצר נגועות. אני מקבלת טימוקסיפן כחודשיים והתברר שרירית הרחם גדלה. מה אתה מציע מבחינת טיפולים משלימים? בינתיים אני מרגישה מצויין לעיתים יש לי כאב במפתח הלב ואז אני שמה כרית חימום וזה מעביר לי את הכאב.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן שד

הוספת תגובה

• סרטן השד

פרופסור גיל בר-סלע
    05/11/2007

מירב שלום
    מבחינת הטיפול האונקולוגי המקובל ישנן מספר שאלות, האם הבלוטות הן אתר המחלה היחיד? האם קיבלת כבר טיפול הורמוני בעבר כמניעה?
    עיבוי רירית הרחם כתוצאה מטמוקסיפן במידה שאינו גורם לדימום, לא מהווה בעיה אמיתית מבחינה רפואית ואינו סיבה לשינוי הטיפול.
    לגבי רפואה משלימה ישנן עדיות תומכות לגבי תה ירוק והחומר הפעיל בו EGCG כמו כן לגבי הפיטואסטרוגנים המצויים בפשתן אשר שונים מאלו המצויים בסויה. רימונים גם מכילים מעכב של אנזים ארומטז שכמובן מהווה בסיס למספר תרופות בסרטן השד. על פי הרפואה האנתרופוסופית מומלץ טיפול בצמח הדיבקון הלבן בשילוב עם תרפיות שונות וישנן שיטות תזונה אשר מתאימות במצבך כיוון שאינך מקבלת טיפול כימותרפי כרגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו