טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני חצי שנה אחרי טיפול כימוטרפי, שבמהלכו התחלתי טיפול הורמונלי של טמקסופן ולוקרן בינתיים אני סובלת מגלי חום, איזה תרופה טיבעית אפשר לקחת להקלה בגלי החום שלא תתנגש עם הטיפול ההורמונלי?
(אני בת 39)
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הדס שלום 1) ניתן לקחת מיצוי כוך שחור CIMICIFUGA 2) ניתן לערבב תרופה הומאופטית על פי אופי גלי החום וכדומה- יותר אנמנזה 3) ניתן לנסות דיקור סיני- הרבה פעמים עוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב, תודה על התשובה, דיקור אני עושה מתחילת הטיפול הכימי מזה שנתיים כל חודש אך לא עוזר כל כך, אבל ממשיכה בכל זאת לחיזוק כללי, רציתי לשאול מה עם תמצית תיקנית של קוהוש שחור וסופר איזופלאבון סויה של סולגר? תודה
הדס שלום, לתוצאות אופטיליות מומלץ לשלב את הדיקור הסיני יחד עם צמחי הרפואה. קוהוש שחור, הוא חומר שמספר מחקרים הראו את הפוטאנצייל לסייע במקרה שלי גלי חום
בברכת בריאות