מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיפור רמת הטרומבוציטיםמיקה14/11/2007
ד"ר שלום,
יש לי סרטן בלבלב.
אשמח לדעת באם ישנה דרך כלשהי להעלות את רמת הטרומבוציטים (כאשר הם מתחת למינימום).
זאת היות וללא העלאת ברמה , נאמר לי שלא ניתן לעבור טיפול כימוטרפי.
תודה
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור רמת הטרומבוציטים
פרופסור גיל בר-סלע15/11/2007מיקה שלום
ירידה ברמת טרומבוציטים היא בעיה אמיתית בשמירת רצף הטיפול האונקולגי. למיטב ידעתי אין פתרונות יעילים לא לרפואה הרגילה (שמנסה להכניס שימוש בתכשיר אינטרלוקין 11 בסרטני מערכת הדם עם הצלחה מוגבלת ) ולא לרפואה המשלימה.
יש כמובן צורך להוריד במנות הכימותרפיה על מנת לשמור על הרצף הטיפולי. במידה וההפסקות בין הטיפולים מאד ארוכות ניתן להעזר ברפואה המשלימה ביחס למחלה בכללותה ולא דווקא ישירות להעלאת רמת הטרומבוציטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרומבוציטים נמוכים
גובי15/11/2007שלום מיקה,
מינון גבוה של תוסף הנקרא: Shark liver Oil (לא לבלבל עם Shark cartilage) יכול בהחלט לעזור לעלות רמות טרומבוציטים.
תוסף נוסף שעושה זאת הוא: lithium orotate
לפני שימוש בתוספי תזונה יש להיוועץ במטפל שיכיר את מצבך מקרוב.
בברכה,
גובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה עזר לי מאד אל אף שלא ממומן ע''י
אניטה15/11/2007הביטוח והקופה וקצת קשה הייה להשיג והביאו לי מחול
לגובי האם יש מקורת סבירים להשיז בארץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהShark Liver Oil
גובי15/11/2007שלום אניטה,
המותג המועדף עלי הן קפסולות של 500 מ"ג מתוצרת Scandinavian Formulas
נסי בבית מרקחת נצח ישראל בת"א.
בברכה,
גובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אניטה16/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)