מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קסלודהנירה25/08/2010
שלום רב,
היום, שבוע אחרי תחילת המחזור השני של קסלודה, יש אודם בכפות הרגליים ותחושת חום שלא היו קודם. היה גם קושי של דריכה שעבר אחרי מריחת קרם רגליים.
האם ניתן לעשות משהו על מנת לעצור/לשפר/לצמצמם את התופעה או שמייד צריך לפנות לרופא המטפל להורדת מינון. כרגע אני מקבלת 3500 מ"ג.
אודה על תשובה בהקדם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קסלודה
פרופסור גיל בר-סלע25/08/2010נירה שלום
איני יודע להעריך את מידת תופעת הלוואי, הרושם שאינה חמורה בשלב זה ולא הייתי משנה מינון. יש להמשיך ולמרוח קרמים- ייתכן וכדאי לשנות את סוג הקרם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, על איזה קרם היית ממליץ
נירה25/08/2010מנסיונך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרמים
פרופסור גיל בר-סלע29/08/2010נירה שלום
ישנם מספר קרמים טובים שמקבלים המלצות מהמטופלים וצוות האחיות.
1) ניתן ללא תשלום בכל קופות החולים: MOISTURE BARRIER של חברת HOLLISTER .
2) XERIL 10 או XERIL 30 - על בסיס אוראה טוב לעור סדוק אך יכול לצרוב אם יש פצעים של חברת אטלס תרופות.
3) תכשיר של חברת קאמדיס- ג'ל עשיר- על בסיס צמחי
4) תכשיר של דר פישר- U-LACTIN לטיפול אינטנסיבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! עזרת לי מאוד
נירה30/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקסלודה
ארנון02/09/2010אני מקבל כבר מספר חודשים קסלודה במינון גבוה, משתמש בתרופות צמחיות של ד"ר לי( הסינית), באופן סדיר כל התקופה , וכמעט לא סובל משום תופעת לוואי לטיפול. בנוסף הסרטן "נעלם", לפחות בתמונת ה ct לאחר 4 סדרות של טיפולים בלבד, להפתעת הרופאה האונקולוגית. בתחילת הטיפולים צרכתי גם עשב חיטה וכורכום בכמויות "מסחריות", ועוד מספר תוספים ותזונה אחרת . כל הדברים האלה הובילו, לדעתי, לריפוי מהיר של סרטן המעי הגס הגרורתי ממנו סבלתי- לאחר סיבוב קודם לפני שלוש שנים של סרטן במעי הגס שגם אותו עברתי בשלום.( אם לקרוא לחזרה שלו במצב גרורתי - לעבור בשלום!).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקסלודה
ארנון02/09/2010אני מקבל כבר מספר חודשים קסלודה במינון גבוה, משתמש בתרופות צמחיות של ד"ר לי( הסינית), באופן סדיר כל התקופה , וכמעט לא סובל משום תופעת לוואי לטיפול. בנוסף הסרטן "נעלם", לפחות בתמונת ה ct לאחר 4 סדרות של טיפולים בלבד, להפתעת הרופאה האונקולוגית. בתחילת הטיפולים צרכתי גם עשב חיטה וכורכום בכמויות "מסחריות", ועוד מספר תוספים ותזונה אחרת . כל הדברים האלה הובילו, לדעתי, לריפוי מהיר של סרטן המעי הגס הגרורתי ממנו סבלתי- לאחר סיבוב קודם לפני שלוש שנים של סרטן במעי הגס שגם אותו עברתי בשלום.( אם לקרוא לחזרה שלו במצב גרורתי - לעבור בשלום!).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)