מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעזרהתה תה19/11/2007
שלום לד"ר גיל בר סלע
הכאבים בשוק הרגל לא פסקו ואני לוקחת משככי כאבים.רופא אחד טוען שהכאבים בגלל הגב ושני אמר שאין כל קשר.עשיתי mriוכן גם ct באחת התשובות המלצת לי לעשות שוב מפוי עצמות. נאמר לי שאם יש בעיה במפוי אז שולחים לmri והיות שכבר עשיתי mri אין טעם לעשות מפוי עצמות. האורטופד שלפי דעתו הכאבים בגלל הגב שלח אותי לפיזיוטרפיה. הפיזיוטרפיסט טוען שאין כל קשר בין הכאבים בשוק הרגל לגב.
היום עשיתי פיזיוטרפיה ,תרגילים בלבד. נאמר לי שאסור להשתמש במכשירי החשמל למי שהסרטן ביקר בגופו.
מכשיר האולטרהסאונד עשוי לעזור , אך אסור לו לטפל בי בעזרתו אלא אם רופא יאשר לו זאת.
מאחר ואתה מכיר את התיק שלי, האם במקרה שלי אפשר להשתמש במכשיר האולטרהסאונד הטפולי?
הרופא הממיין ברפואה המשלימה אמר לי שלא בטוח שדיקור יעזור לי . בכל מקרה הוזמנו לי מספר טיפולים של דיקור יפני.
מצטערת שעייפתי אותך בכל כך הרבה מלים.
אני מצויה במצב מאד מוזר .אף אחד לא יודע לעזור לי ומתחילים לרוץ לי סרטים לא נעימים. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לכאב ברגל
פרופסור גיל בר-סלע20/11/2007תה תה שלום
אין כל בעיה עם כל אחד מהטיפולים שהוצעו
דיקור יפני
טיפול בגלי קול US
טיפול בגלים חשמליים TENS או טיפול אחר
אני ממליץ לעבור לנסיון טיפולי ובאמת בשלב זה לא להמשיך בבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
תה תה20/11/2007כרגע חזרתי מדופלר עורקי רגליים לפי בקשת האורטופד. אין הפרעה המו דינמית.
בקשר לטיפולים: דיקור יפני כבר מוזמן ,אתחיל ביום שני.
בקשר לפיזיוטרפיה: הפיזיוטרפיסט לא מוכן לטפל בי בטיפולים שאינם תרגילים ללא אישור אונקולוג. איך אוכל לקבל ממך אישור זה?
1אולי באי מייל?
2אולי פקס ?
3אולי אגיע לרמב"ם או כל מקום אחר?
תודה לך ד"ר גיל בר סלע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופסור גיל בר-סלע21/11/2007תפני למזכירה באונקולוגיה על מנת שתוציא לי את התיק ותשאירי לה פרטים לאן להעביר לך את המכתב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תה תה21/11/2007תודה רבה לך ד"ר גיל בר סלע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניתי
תה תה21/11/2007פניתי ונתתי את מספר הפקס שלי.
שוב תודה ענקית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלתי את הפקס תודה ענקית
תה תה21/11/2007תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)