זקוקה לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה
    תה תה
    19/11/2007

שלום לד"ר גיל בר סלע
    הכאבים בשוק הרגל לא פסקו ואני לוקחת משככי כאבים.רופא אחד טוען שהכאבים בגלל הגב ושני אמר שאין כל קשר.עשיתי mriוכן גם ct באחת התשובות המלצת לי לעשות שוב מפוי עצמות. נאמר לי שאם יש בעיה במפוי אז שולחים לmri והיות שכבר עשיתי mri אין טעם לעשות מפוי עצמות. האורטופד שלפי דעתו הכאבים בגלל הגב שלח אותי לפיזיוטרפיה. הפיזיוטרפיסט טוען שאין כל קשר בין הכאבים בשוק הרגל לגב.
    היום עשיתי פיזיוטרפיה ,תרגילים בלבד. נאמר לי שאסור להשתמש במכשירי החשמל למי שהסרטן ביקר בגופו.
    מכשיר האולטרהסאונד עשוי לעזור , אך אסור לו לטפל בי בעזרתו אלא אם רופא יאשר לו זאת.
    מאחר ואתה מכיר את התיק שלי, האם במקרה שלי אפשר להשתמש במכשיר האולטרהסאונד הטפולי?
    הרופא הממיין ברפואה המשלימה אמר לי שלא בטוח שדיקור יעזור לי . בכל מקרה הוזמנו לי מספר טיפולים של דיקור יפני.
    מצטערת שעייפתי אותך בכל כך הרבה מלים.
    אני מצויה במצב מאד מוזר .אף אחד לא יודע לעזור לי ומתחילים לרוץ לי סרטים לא נעימים. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה

הוספת תגובה

• טיפול לכאב ברגל

פרופסור גיל בר-סלע
    20/11/2007

תה תה שלום
    אין כל בעיה עם כל אחד מהטיפולים שהוצעו
    דיקור יפני
    טיפול בגלי קול US
    טיפול בגלים חשמליים TENS או טיפול אחר
    אני ממליץ לעבור לנסיון טיפולי ובאמת בשלב זה לא להמשיך בבדיקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

תה תה
    20/11/2007

כרגע חזרתי מדופלר עורקי רגליים לפי בקשת האורטופד. אין הפרעה המו דינמית.
    בקשר לטיפולים: דיקור יפני כבר מוזמן ,אתחיל ביום שני.
    בקשר לפיזיוטרפיה: הפיזיוטרפיסט לא מוכן לטפל בי בטיפולים שאינם תרגילים ללא אישור אונקולוג. איך אוכל לקבל ממך אישור זה?
    1אולי באי מייל?
    2אולי פקס ?
    3אולי אגיע לרמב"ם או כל מקום אחר?

תודה לך ד"ר גיל בר סלע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופסור גיל בר-סלע
    21/11/2007

תפני למזכירה באונקולוגיה על מנת שתוציא לי את התיק ותשאירי לה פרטים לאן להעביר לך את המכתב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

תה תה
    21/11/2007

תודה רבה לך ד"ר גיל בר סלע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פניתי

תה תה
    21/11/2007

פניתי ונתתי את מספר הפקס שלי.
    שוב תודה ענקית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבלתי את הפקס תודה ענקית

תה תה
    21/11/2007

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו