טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אמי חולה בסרטן העצמות (מיאלומה נפוצה), יש לה כאבים בכתפיים ובירכיים היא נמצאת תחת השגחה אך כרגע המצב רגוע. האם יש טיפול כלשהו שהיא יכולה לעשות כדי להקל עליה ולחזק את המערכת החיסונית שלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נוגה שלום מפניתך אני מבין שמצב מחלתה של אימך יציב בשלב זה והיא אינה מקבלת טיפול. ניתן להעזר בטכניקות של רפואה משלימה דוגמת דמיון מודרך, טכניקות הרפיה על מנת להקל על כאבים בצורה לא תרופתית. במידה ומדובר בנגע של המחלה הממוקם לאזור ספיציפי טיפול קרינתי הוא מאד יעיל בהקלה על כאב. על פי הצורך כמובן יש להעזר בתרופות להקלת כאב, תכשירים טבעיים בדרך כלל אינם מספקים לכאב ממקור סרטני. לגבי חיזוק מערכת החיסון זו הגדרה מאד רחבה שתחת כותרתה נכנסים טכניקות של תרגול עצמי, טיפולים שונים ומגוון רחב של מוצרים טבעיים- רובם המכריע ללא ביסוס מדעי אמיתי. כיוון שאני עוסק ברפואה אנתרופוסופית אני יכול לכוון אותך לכיוון זה, אך קיימים כיוונים רבים נוספים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר