מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לוקמיהcllאסנת27/11/2007
שלום, לאחרונה גיליתי שלאימי (55) יש לוקמיה מסוג cll כאחת שמאד מאמינה בפואה משלימה מול אמא שלא מוכנה להקשיב, הייתי מעוניינת לדעת מה ביכולתי לספר לה או להציע לה כדי שהיא תוכל להשתלט על העניין, התזונה שלה לקוייה מאד, היא יכולה לחיות על קפה, סיגריות ופרוסת לחם. ואני בטוחה שאם היא תשנה מנהגיה הענין יתמתן. היא בשלב שבו כולם מחכים שמס' התאים יעבור את הקו האדום ואני מעוניינת להוריד אותם. צר לי על הדיווח הארוך, אשמח לייעוץ ועזרה. אסנת
נ.ב האם נכון שתה ירוק עוזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CLL
פרופסור גיל בר-סלע04/12/2007אוסנת שלום
צר לי על התשובה המאוחרת, בעיה עם מסירת ההתראות להודעות.
בהחלט קיים סיכוי לשפר את תמונת המחלה עם טיפול משלים. כמובן שלא ניתן לטפל אם אין רצון. תזונה נכונה משפיעה על הבריאות הכללית ודרך כך על מחלות כרוניות ובהחלט יכולה לתרום לאיזון המחלה. מיצוי של תה ירוק הנקרא ECGC הראה פעילות אנטי סרטנית בלימפומות בדרגה נמוכה וה-CLL דומה להם. קיימים גם תאורי מקרים קליניים המדווחים על שיפור. טיפול במיצוי דיבקון הניתן ברפואה האנתרופוסופית- גם קיימים תאורי מקרים במחלה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)