כאבים באגן ימין עים רקע אונקולוגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באגן ימין עים רקע אונקולוגית
    silvia
    28/10/2010

שלום אני סובלת מסרטן מעי הגס עים גרורות בכבד כבת 18 חודשים מקבלת כימיוטרפיה לאחרונה יש לי כאבים חזקים באגן ימין כשבמיפוי עצמות יצאה תקין הדבר מקשה עלי לתפקד ללכת בנוסף לכפות רגליים רדומות עקב ה oxalaplatin שקיבלתי רציתי לדעת האם יש אפשרות להמליץ על טיפול לא קונבנציונלי או משהו יעיל למצב אני גרה בדרום

בברכה
    סילביה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים באגן ימין עים רקע אונקולוגית - תגובה

פרופסור גיל בר-סלע
    28/10/2010

סילביה שלום
    כשברקע יש סרטן מעי גס גרורתי , במקום הראשון יש לחשוד שהכאב קשור למחלה. כדאי להשלים בדיקות הדמיה- PET-CT או MRI של האגן. מקור הכאב יכול להיות גרורה שלוחצת על שורשי עצבים בגב או עצבי האגן. כמו כן לעיתים יש גרורות בעצם שנראות במיפוי PET ולא עצם (וכמובן גם להפך).

לגבי הנוירופטיה מהאוקסליפלטין ניתן לנסות ולעזור בתכשירי רפואה משלימה. ניתן גם לנסות חומצת שומן אלפא-ליפואית במינון של 600 מג ביום.
    לגבי הכאב באגן מימין- ניתן להעזר גם- אך קודם מומלץ לברר את מקור הכאב, במידה שאינו סרטני- האפשרות לעזור גדולה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו