צי'סטה בתוך עצם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צי'סטה בתוך עצם
    שלום
    10/12/2007

שלום היום התבשרתי על כך שיש לי צי'סטה בתוך העצם ביד מהרופא לא הבנתי כלום לכן אשמח אם מישהו יפרט לי קצת יותר על הנושא או לחילופין יפנה אותי למקום הנכון
    תודה
    שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צי'סטה בתוך עצם

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

שלום
    10/12/2007

הייתי מבקש גם לדעת האם זה יכול להגרם לי כתוצאה מפציעה ישנה (לפני 6שנים ) בשורש כף היד .
    היה לי קרע מלא של שתי גידים והחיבור שלהם היה בניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה בעצם

פרופסור גיל בר-סלע
    11/12/2007

שלום שלום
    ציסטה זהו נוזל העטוף במעטפת רקמה סגורה. קימות סיבות רבות להיווצרות ציסטה בתוך עצם. הכתובת להתיעצות ומעקב היא מרפאה אורטופדית. בהנחה שאכן מדובר בציסטה בלבד ואין פגיעה תפקודית אין צורך בטיפול. הממצא דורש מעקב כיוון שבצורה נדירה יתכן ומדובר בממצא אחר אשר רק נראה ציסטה מבחינה הדמייתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שלום
    11/12/2007

תודה לך ד"ר על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו