טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום היום התבשרתי על כך שיש לי צי'סטה בתוך העצם ביד מהרופא לא הבנתי כלום לכן אשמח אם מישהו יפרט לי קצת יותר על הנושא או לחילופין יפנה אותי למקום הנכון תודה שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שלום ציסטה זהו נוזל העטוף במעטפת רקמה סגורה. קימות סיבות רבות להיווצרות ציסטה בתוך עצם. הכתובת להתיעצות ומעקב היא מרפאה אורטופדית. בהנחה שאכן מדובר בציסטה בלבד ואין פגיעה תפקודית אין צורך בטיפול. הממצא דורש מעקב כיוון שבצורה נדירה יתכן ומדובר בממצא אחר אשר רק נראה ציסטה מבחינה הדמייתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים