סרטן בלוטת התריס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן בלוטת התריס
    מיה
    31/01/2011

שלום

איזו תזונה וצמחי מרפא מומלץ לריפוי של סרטן בלוטת התריס בגיל 45?
    papillary carcinoma of thyriod

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן בלוטת התריס

הוספת תגובה

• סרטן בבלוטת התריס

תמר
    05/04/2014

לום רב,אני בת 34 ולפני כחודש לאחר בדיקת us +fna הובחן אצלי סרטן בבלוטה מצד שמואל מסוג פאפילרי .גודל הבלוטה הוא 1 ס"מ ,הרופא שלי אמר שאין לי מה להילחץ ולעשות את הניתוח מהיום למחר למרות שאני די בלחץ והוא עשה מאמצים אדירים לקבוע לי טרום ניתוח ב22.4.14
    רציתי לשאול 2 שאלות עיקריות:
    1-איך ניתן לדעת אם הגידול התפשט או לא ,ע"פ הבדיקות +גודל+גיל או שיש פרמטרים נוספים
    2-האם רק לאחר הניתוח יבצעו צילום או בדיקה על מנת לוודא זאת?
    שוב שאלות אלו נובעות ממקום של חשש שאיני מאבדת זמן.תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן בלוטת התריס - תגובה

פרופ משה פרנקל
    31/01/2011

לא ידועה תזונה ספציפית לריפוי בלוטת התריס, אך יש הטוענים שיש מקום להמנע ממוצרי סויה עקב התכונות הגויטרוגניות של הסויה,באופן כללי מומלצת תזונה עתירת פירות וירקות עם העלאה בכמות הירקות המצליבים עקב מציאות גורמים מעכבי סרטן בירקות אלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן בלוטת התריס - תגובה

פרופסור גיל בר-סלע
    01/02/2011

מיה שלום
    סיכויי ההחלמה לאחר ניתוח לכריתת בלוטת התריס ומתן יוד רדיואקטיבי הם מאד גבוהים. אני מקווה שאכן עברת את הטיפול הראוי.
    איני מכיר תוספים ספציפיים לשיפור הריפוי מסרטן בלוטת התריס. תזונה נכונה ובריאה בהחלט מומלצת גם במצב זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו