טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
דר" בר סלע שלום, ביקרתי במרפאתך לפני כשנתיים בערך בזמן תקופת כימו לסרטן השד. נתת לי אז משחה של ולדה לפצעים בפנים...המשחה ממש טובה והמלצת שתהיה בבית.... אבל כרגע היא נגמרה...משתמשת בה כשמופיע פצע בפנים או בפציעות של הילדים.... האם תוכל לומר לי מה שם המשחה? כי לולדה יש הרבה משחות...תודה.
בנוסף רציתי לשאול אם מותר לי לקחת זרעי צ'יה ואם זה לא מפריע לטמוקסיפן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
המשחה מופיעה כעת גם עם שם בעברית: "משחת ריפוי" של חברת WELEDA או בגרמנית HAILSALBE לגבי גרעיני ציה- למיטב ידעתי אין להם פעילות אסטרוגנית שמתחרה עם הטמוקסיפן כך שאיני רואה בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר