טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 51 לפני כחודש עברתי ניתוח כריתת בלוטת התריס ובלוטות צואריות בצד ימין עקב גידול מסוג מדולאר, בבדיקה פתלוגית הגידול הוצא שלם, בדיקות דם של ממאירות וקלציטונין מראות כי הגוף נקי מגידולים. כיום אני מחלימה מהניתוח, ומקבלת טיפול באלטרוקסין 150 מ"ג וכדור קלציום ליום, אני מעוניינת לחזק את גופי ולעזור לו להתאושש לאחר הטראומה, האם אתם ממליצים על תוסף/תרופה מהרפואה המשלימה?
תודה וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רנה שלום למיטב ידיעתי, אין תרופת הוקוס-פוקוס. חיזוק הגוף נובע בעיקר מאורח חיים בריא של הרגלים- ארוחות מסודרות, ערות-שינה, פעילות גופנית ותזונה בריאה. במידה שתשתמרי על אלה תרגישי מהר את ההבדל. מעבר לכך ניתן להתאים תרופות הומאופטיות במידה שיש בעיות ספציפיות. ברפואה האנתרופוסופית מקובל לתת תכשירים המכוונים לאיזון המערעות העיקריות בגוף דוגמת לב, כבד, ראות ובמידת הצורך להתאים תרופה לאזור-איבר במנותח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר