טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
כהמשך להתכתבות ארוכה קודמת........ עדיין יש לי כאבים בשוק הרגל. ביום ששי הייתי אצל אורטופד מאד מוערך שאמר לי שהכאבים אינם בגלל הגב. האורטופד המליץ לעשות בדיקת pet ct. עשיתי פיזיוטרפיה וכן גם פעמיים דיקור סיני.בדיקור הראשון כאב לי בזמן שהמחטים היו בתוכי ובדיקור השני כאב לי מאד אחרי הוצאת המחטים. בטלתי את כל הדיקורים המוזמנים.אני לא יודעת אם זה בגלל המדקרת או בגללי. יש לי תור לאונקולוג (אליך) באמצע ינואר. מה דעתך? מה אתה מציע? אני רוצה להפטר מהכאבים. כמה אפשר? תודה לך ד"ר גיל בר סלע לילה טוב תה תה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תה תה שלום במידה והתור הוא ב-2-3 שבועות הקרובים פשוט תגיעי ונראה איך מתקדמים. ניתן להעזר בבדיקת PET על מנת להפחית את הסיכוי שמדובר במשהו הקשור למחלה שהיתה. נשקול זאת בביקור, זו אינה התוויה רשומה ויתכן ותהיה כרוכה בעלויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר