שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שי
    30/12/2007

אחותי לקתה בסרטן השד. רציתי לדעת אם יש אילו טיפולים טבעיים לסרטן השד?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• יש כמה מומחים לנושא ,גובי,ברנר,דיין

חבר
    01/01/2008

ועוד ,אבל ביכדי לא ליצור מצב של העדפה או לחליפין פירסומת בפורום ,
    כתוב מייל ואשלח לך קישורים וכו' על מה שייש עד כמה שאפשר,
    אציין שאני נעזר בעצמי רק בטיפול אלטרנטיבי ומוכר לנושא הרבה שנים
    בריאות וזהו ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראתי את תשובתכם

טרה
    04/01/2008

איך אפשר לשלוח לך מייל, חבר?

ולגיל או חבר, יש לי סרטן שד, אני לאחר ניתוח להסרת הגידול ולפני ההקרנות והכימו.
    ורוצה לטפל בו באמצעים טבעיים.
    יש לך מידע אמין בנושא?

אגב, קיבלתי פטרייה טיבטית לשתייה בשם קפיר. מה ידוע לך על האמינות של הטיפול בה?

בתודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיכתבי מייל (אפשר ליפתוח פיקטיבי )

מייל
    04/01/2008

בכל אתר כימעט ניתן ליפתוח מייל אנונימי ואז תוכלי לקבל הודעות בלי בעייה באנונימיות מלאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן השד-טיפול משלים

פרופסור גיל בר-סלע
    05/01/2008

שי שלום
    ההסתכלות הנכונה על רפואה משלימה בהקשר לסרטן היא לא ליצור תערובת עם הטיפול המקובל שמקשה על ההחלטה. הרפואה המקובלת יכולה לרפא את רוב החולות בסרטן שד המוגבל לשד ולבלוטות וחבל לפספס את ההזדמנות בהליכה אחר טיפולים אחרים שהצלחתם לא ממש נבדקה. הרפואה המשלימה לא בדקה את עצמה מול ההצלחות של הרפואה הרגילה ולכן הנתונים אינם ניתנים להשוואה.
    המלצתי לחלק את ההחלטה לשתי החלטות שונות. הראשונה איך אוכל להעזר ברפואה הרגילה והאם אני רוצה את הטיפולים. לאחר שהחלטת לראות כיצד ניתן לתמוך בכל החלט שלקחת.
    הרפואה המשלימה בסרטן השד בעיקר תומכת, לא באה להחליף את הטיפול המקובל. לאחר ניתוח של סרטן השד ניתן לשקול לא לקחת טיפול מעניעתי אדגוונטי אם מודעים לאפשרות הסטטיסטית של עליה בסיכון לחזרה ולעשות טיפולים מתחום הרפואה המשלימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו