מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן לבלב עם מרקרים נמוכיםליאור01/06/2011
שבוע שעבר אובחן אצל אבא שלי גידול בלבלב בגודל 3.2 ס"מ (בבדיקת הCT) בשלב זה ביקרנו אצל כירורג והוא אמר שכנראה הגידול נתיח , היום התקבלו בדיקות המרקרים:
CH-19.9 - 72.9
CEA -4.4
לפי מה שקראתי התוצאות הן מעבר לתחום הנורמלי אך עדין די נמוכות לסרטן ? האם זה יכול להעיד על משהו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן לבלב עם מרקרים נמוכים - תגובה
פרופסור גיל בר-סלע02/06/2011ליאור שלום
הסמנים מעידים על מה שידוע ומבחינה זו זה טוב. עלית סמנים קלה אופינית בגידול ממוקם של הלבלב- ואם ניתן לנתח כדאי.
במידה שהיו סמנים מאד גבוהים היה הדבר מחשיד להמצאות גרורות שאינן נראות בהדמיה וטוב שלא כך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור שלום
רומי05/06/2011אני רוצה לעודד אותך!
אמי חולת סרטן לבלב, בת 65, שלב 4,שהתגלתה עם מרקרים דומיםלאלו שתיארת.
לצערנו הרופאים טענו שלא ניתן לנתח אבל אנחנו לא התיאשנו ושינינו לה את התזונהכמו כן היא מקבלת תוספי תזונה, בבדיקות הארונות המרקרים ירדו לנורמה ובסיטי האחרון נצפה שיפור של הגידול.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול תזונתי
ליאור14/06/2011תוכלי לספר על הדיאטה ותוספי המזון שהענקתם לאמך ?
תודה מראש,
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודעת אם מותר לכתוב שם של
רומי19/06/2011מטפלים אז תשלח לי מייל ואני אשלח לך את הפרטים שלהדיאטנית שליוותה אותנו.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)