סרטן לבלב עם מרקרים נמוכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן לבלב עם מרקרים נמוכים
    ליאור
    01/06/2011

שבוע שעבר אובחן אצל אבא שלי גידול בלבלב בגודל 3.2 ס"מ (בבדיקת הCT) בשלב זה ביקרנו אצל כירורג והוא אמר שכנראה הגידול נתיח , היום התקבלו בדיקות המרקרים:
    CH-19.9 - 72.9
    CEA -4.4

לפי מה שקראתי התוצאות הן מעבר לתחום הנורמלי אך עדין די נמוכות לסרטן ? האם זה יכול להעיד על משהו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סרטן לבלב עם מרקרים נמוכים - תגובה

פרופסור גיל בר-סלע
    02/06/2011

ליאור שלום
    הסמנים מעידים על מה שידוע ומבחינה זו זה טוב. עלית סמנים קלה אופינית בגידול ממוקם של הלבלב- ואם ניתן לנתח כדאי.
    במידה שהיו סמנים מאד גבוהים היה הדבר מחשיד להמצאות גרורות שאינן נראות בהדמיה וטוב שלא כך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאור שלום

רומי
    05/06/2011

אני רוצה לעודד אותך!
    אמי חולת סרטן לבלב, בת 65, שלב 4,שהתגלתה עם מרקרים דומיםלאלו שתיארת.
    לצערנו הרופאים טענו שלא ניתן לנתח אבל אנחנו לא התיאשנו ושינינו לה את התזונהכמו כן היא מקבלת תוספי תזונה, בבדיקות הארונות המרקרים ירדו לנורמה ובסיטי האחרון נצפה שיפור של הגידול.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול תזונתי

ליאור
    14/06/2011

תוכלי לספר על הדיאטה ותוספי המזון שהענקתם לאמך ?

תודה מראש,
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא יודעת אם מותר לכתוב שם של

רומי
    19/06/2011

מטפלים אז תשלח לי מייל ואני אשלח לך את הפרטים שלהדיאטנית שליוותה אותנו.
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו