גידול ליד פי הטבעת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גידול ליד פי הטבעת.
    הסז
    07/01/2008

בשנה האחרונה, הייתי מרגיש כאבים באזור הישבן, מאין לחץ, לפני יציאה של גזים.. זה היה קורה לעיתים רחוקות, אך היו תקופות קצרות שזה קרה מידי יום.. לפעמים כאבים קלים, לפעמים כאבים חזקים שהקפיצו אותי. לפעמים הכאבים קרו ללא הוצאה של גזים, ולפעמים בזמן הוצאת הגזים.
    בימים האחורנים, ראיתי גידול ליד פי הטבעת.. אני לא יודע אם לקרוא לזה גידול, אולי אני מפחד.. זה נראה כמו "פלולה", הדבר שיש למכשפות על האף בספרי אגדות.
    היכן אני יכול לבדוק לגבי זה? יכול להיות שזה גידול סרטני?
    זה מדאיג אותי, ואין לי מושג לאן לפנות.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גידול ליד פי הטבעת.

הוספת תגובה

• המשך ברור

פרופסור גיל בר-סלע
    07/01/2008

לפונה שלום
    אין ספק שיש צורך בהמשך ברור הממצא שתארת. לא בטוח שמדובר בגידול סרטני , ייתכן וזה רק טחורים גדולים, אך גידול בהחלט יכול להיות אחת מהאפשריות.
    לכן, יש לפנות לכירורג-פרוקטולוג לצורך בדיקה והסתכלות באמצעות רקטוסקופיה. מרפאות כירורגיות מופעלות על ידי כל קופות החולים ואין בעיה להגיע ולהיבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטער על ההודעה בשרשור הלא נכון.

הסז
    07/01/2008

ושוב, תודה, אבדוק את העניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו